Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (19-25 septembrie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Îmi accept sentimentele și emoțiile așa cum sunt, așa cum vin, cu suferință sau bucurie. Ele mă definesc și mă clădesc, mă învață să iert și mă ajută să găsesc iubirea, pacea și împlinirea în fiecare zi.

Mantră pentru ziua de marți:

Nu mai alerg nicăieri. Viața mea este minunată așa cum este și învăț să o apreciez. Mă bucur de lucrurile mărunte, zâmbesc la bucuriile simple și trăiesc prezentul cu liniște în suflet și fericire în inimă.

Citește și:

Mantră pentru ziua de miercuri:

Aleg să îmi accept înfrângerile și să învăț din greșelile făcute. Aleg să îmi continui drumul și să nu mă dau bătută în fața obstacolelor. Aleg să am încredere în mine și să nu renunț până când nu îmi voi vedea visurile împlinite.

Mantră pentru ziua de joi:

Învăț lecțiile, mă ridic de la pământ și o iau de la capăt. Este un nou capitol al vieții mele, îl scriu cu încredere că va fi unul special.

Mantră pentru ziua de vineri:

Viața este așa cum este. O accept, învăț de la ea și cresc o dată cu trecerea timpului. Nu contează ce s-a întâmplat. Ceea ce contează cu adevărat este ceea ce fac de acum înainte.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Citește și:

Nu renunț la speranțele și visurile mele. Nu renunț la mine. Mă ridic de la pământ și merg mai departe indiferent de cât de dificil este drumul meu.

Mantră pentru ziua de duminică:

Acum este timpul meu să reușesc. Acum este timpul meu să cred în mine. Acum este timpul meu să las în spate trecutul și să merg mai departe cu viața mea.

foto main Ol'gaa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.