Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 26 septembrie - 2 octombrie

Horoscop săptămânal 26 septembrie - 2 octombrie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată de toamnă.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în această săptămână de toamnă:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Cel mai mare și mai complex obstacol pe care va trebui să îl depășesc este mintea mea. Dacă pot să depășesc asta, pot învinge orice.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Trebuie să accept schimbările din viața mea și singurul lucru pe care trebuie să îl fac este să fiu pregătită pentru asta.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Când lucrurile sunt dure, eu trebuie să fiu mai dură. Nu vreau o viață ușoară, vreau doar putere de a îndura o viață grea care duce către succes.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt puternică. Am încredere în mine. Am încredere în Univers că îmi va scoate în cale adevărata fericire. Mă vindec cu fiecare zi care trece și îmi continui drumul.

Citește și:

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Aleg să trăiesc cu zâmbetul pe buze. Aleg să fiu recunoscătoare pentru tot ce am frumos în această viață. Aleg să fiu fericită clipă de clipă.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Renunț la toate lucrurile pe care nu le pot controla. Găsesc pace în momentul prezent, așteptând ca Universul să îmi arate drumul pe care trebuie să merg mai departe.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu țin cu dinții de trecut. Mă eliberez de tot ce s-a întâmplat și învăț să mă bucur de prezent. Îmbrățișez schimbările care se întâmplă în viața mea.

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu regret nimic din ce s-a întâmplat. Accept, închid ușa trecutului și merg mai departe cu viața mea.

Citește și:

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Permit energiei pozitive să pătrundă în viața mea și să lumineze drumul pe care urmează să merg.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt responsabilă pentru modul în care privesc viața. Nu permit negativității sau anxietății să preia puterea asupra mea. Aleg să fiu liniștită astfel încât să alung orice alte gânduri sau sentimente neplăcute.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Singurele lucruri care stau între mine și visurile mele sunt scuzele pe care le găsesc de fiecare dată. Este timpul să mă opresc și să lupt pentru ceea ce îmi doresc.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu voi rămâne prinsă în ce ar fi fost dacă sau ce ar fi trebuit să fie. În schimb, mă voi concentra pe puterea și posibilitatea de a înțelege ce este acum, chiar acum.

Citește și:

foto main luboffke, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.