Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 26 septembrie - 2 octombrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal. La ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în următoarele 7 zile ale acestei săptămâni.

Horoscop săptămânal pentru perioada 26 septembrie - 2 octombrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți să mai lupți cu morile de vânt

Uneori trebuie să faci un pas în spate și să privești lucrurile de departe; această este una dintre acele săptămâni. Nu te mai grăbi în schimbări și transformări și nu mai lupta cu morile de vânt. Poate că Universul are un alt plan pentru tine și tu nu îi permiți să ți-l arate.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la grija pentru alții

Încearcă să nu îți mai faci atât de multe griji pentru alți oameni. Începe să îți faci griji pentru tine. În această săptămână fă pași mărunți pentru a te pune pe primul loc și a încerca să îți faci sufletul fericit.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la durerea din sufletul tău

Știu că doare, dar dacă nu o accepți astfel încât sufletul tău să poată merge mai departe, nu vei depăși niciodată această etapă și vei rămâne prinsă într-un uragan de stări și emoții negative. Renunță la durere și continuă-ți drumul în viață.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la frica de necunoscut

În această săptămână ai posibilitatea de a ajunge pe un drum neașteptat de frumos; singura problemă este că îți este frică să ieși din zona de confort și poți pierde o oportunitate incredibil de specială. Ai încredere în Univers și nu te mai speria de fiecare lucru nou.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți să îți faci planuri pe termen lung

Pierzi atât de mult timp încerci să îți planifici viața și uiți ce este cel mai important. Totul se întâmplă acum, în momentul prezent. Nu te mai concentra pe viitor, pe ce ți se va întâmpla peste ani și ani. Trăiește aici și acum.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți la grijile pe care le aduci singură în sufletul tău

Ești atât de fricoasă... îți este teamă de tot. Este momentul să îți deschizi sufletul și să îi permiți durerii să dispară. Învață să fii recunoscătoare pentru tot ce ai, să faci ce simți pentru a fi fericită, să îți numeri binecuvântările.

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți la nefericire

E atât de simplu, nu? Este foarte important că în această perioadă să nu te mai concentrezi atât de mult pe lucrurile mai puțin frumoase. În schimb, învață să îți numeri binecuvântările pentru că ele sunt cele care îți fac ziua minunată.

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți la comoditate

Se anunță câteva schimbări importante pe plan profesional, așa că este timpul să îți iei inima în dinți și să profiți de oportunitățile apărute. Renunță la comoditate deoarece te așteaptă o perioadă extrem de frumoasă din toate punctele de vedere.

Citește și:

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți să te mai temi de obstacole

Fiecare problemă rezolvată este o bătălie câștigată. Fiecare luptă pierdută este o lecție de viață învățată. Chiar și în cele mai rele zile tu devii un pic mai puternică.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți la dependența de oamenii din jurul tău

Această săptămână este o perioadă foarte bună pentru a îți îndrepta atenția asupra propriei persoane; este momentul să petreci mai mult timp cu tine însăți, să înveți să crezi în ține, să te descoperi și să scapi de această dependență pe care o ai cu privire la relațiile cu cei din jurul tău.

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți să mai regreți trecutul

Spune-ți că tot ce s-a întâmplat a fost un capitol al vieții tale care te va pregăți pentru ce urmează. Încă nu știi cum va fi viitorul, însă nimeni nu știe. Nu te mai speria atât de tare pentru că nu îți cunoșți planurile, învață să trăiești în prezent. Fiecare lucru se întâmplă cu un motiv anume.

Citește și:

Horoscop Pești

Trebuie să renunți la dorința de a fi mereu pe primul loc

Ești într-o continuă fugă pe plan profesional; vrei să le faci pe toate, vrei să reușeșți în toate și vrei să le demonstrezi tuturor că te pricepi la toate. Însă balanța este atât de înclinată încât foarte greu vei reuși să o stabilizezi. Nu uita de lucrurile mărunte din viața personală - și acestea contează enorm.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.