Setari Cookie-uri

Ce inseamna sa iubesti cu adevarat (pentru ca este mult mai mult decat a fi loial)

Sa iubesti cu adevarat pe cineva inseamna sa il accepti pentru ceea ce este si sa nu mai incerci sa il schimbi in ce ti-ai dori tu sa fie. Sa ii accepti toate ciudateniile, toate defetele si toate obiceiurile mai putin frumoase.

Sa iubesti cu adevarat pe cineva inseamna mai mult decat a ramane fidel unei singure persoane. Sa iubesti cu adevarat pe cineva inseamna mai mult decat sa il numesti "partener de cuplu". Sa iubesti cu adevarat inseamna mai mult decat schimbarea statusului relatiei tale pe Facebook. Sa iubesti cu adevarat pe cineva inseamna mai mult decat sa postezi fotografii cu voi doi pe Instagram. Sa iubesti cu adevarat pe cineva inseamna mai mult decat sa te logodesti, sa planifici o nunta, sa organizezi o petrecere si sa mergi in luna de miere perfecta.

Sa iubesti cu adevarat pe cineva inseamna sa vezi viitorul in ochii acelei persoane atunci cand o privesti. Sa iubesti cu adevarat pe cineva inseamna sa te simti ca acasa in bratele sale. Sa iubesti cu adevarat pe cineva inseamna sa proiectezi o viata ce poate functiona doar daca aceasta persoana face parte din ea. Sa iubesti cu adevarat pe cineva inseamna sa investesti trup si suflet, sa crezi ca va fi bine, sa lupti pentru ceea ce ai zi de zi, clipa de clipa.

Citește și:

Sa iubesti cu adevarat pe cineva inseamna sa intelegi ca parteneriatul dintre voi nu este intotdeauna usor sau convenabil. Sa iubesti cu adevarat pe cineva inseamna ca uneori sa il pui pe el pe primul loc si sa faci compromisuri. Sa iubesti cu adevarat pe cineva inseamna sa vezi lucrurile si din punctul lui de vedere. Sa iubesti cu adevarat pe cineva inseamna sa dai tot ce ai mai bun... chiar si atunci cand esti la pamant.

Sa iubesti cu adevarat pe cineva inseamna sa fiti voi atunci cand usile sunt inchise si nu incercati sa ii convingeti pe altii ca aveti relatia perfecta. Sa iubesti cu adevarat pe cineva inseamna sa nu iti doresti perfectiune... deoarece asta inseamna ca nu ati putea fi impreuna. Sa iubesti cu adevarat pe cineva inseamna sa fii acolo in toate luptele, conflictele si dezacordurile pe care le aveti cu rabdare si compasiune... pentru ca nu sunteti unul impotriva celuilalt, ci din contra... sunteti o echipa.

Citește și:

Sa iubesti cu adevarat pe cineva inseamna sa ramai cand lucrurile devin cu adevarat grele. Sa iubesti cu adevarat pe cineva inseamna sa stii ca viata va fi dificila din cand in cand.

Scenariu: esti racita si obosita si bebelusul plange la 2 dimineata... si tot ce iti doresti este sa dormi. Sa iubesti cu adevarat pe cineva inseamna sa te intorci catre partenerul de cuplu si sa ii spui "Nu pot face asta singura", iar el sa iti raspunda "Nici nu trebuie. Ma ocup eu."

Sa iubesti cu adevarat pe cineva inseamna sa imbratisezi haosul, dezordinea si durerea care vin in aceasta viata. Dragostea inseamna sa mergi cu el de mana prin cele mai puternice furtuni.

Sa iubesti cu adevarat pe cineva inseamna sa il accepti pentru ceea ce este si sa nu mai incerci sa il schimbi in ce ti-ai dori tu sa fie. Sa ii accepti toate ciudateniile, toate defetele si toate obiceiurile mai putin frumoase.

Citește și:

foto main Alex Gukalov, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.