Setari Cookie-uri

Spune-mi ce zodie ești pentru a afla care este mantra de care sufletul tău are nevoie în luna octombrie 

Spune-mi ce zodie ești pentru a afla care este mantra de care sufletul tău are nevoie în luna octombrie 

Octombrie este o lună foarte productivă, plină de schimbări interesante, de transformări, de creștere. Cele mai importante modificări vor avea loc atât în relațiile cu oamenii din jurul nostru, cât și pe plan personal, în relația pe care o avem cu noi înșine. Învățăm să fim curajoși, să ne creștem singuri aripi, să zburăm cât mai sus și să ne împlinim cele mai îndrăznețe visuri. Credem cu tot sufletul în puterea din sufletul nostru și luptăm pentru ceea ce ne dorim.

Energia Cosmosului ne încurajează să ne vindecăm de trecut astfel încât să activăm puterea interioară și să devenim mai puternici ca niciodată.

Iată care este mantra de care sufletul tău are nevoie în luna octombrie în funcție de zodia în care te-ai născut:

Citește și:

Horoscop Berbec

Mantra zodiei tale pentru luna octombrie: Cred în puterea ce se află în inima mea. Cred că pot să îmi împlinesc cele mai mărețe visuri. Nu mai aștept momentul potrivit, îmi iau inima în dinți și îmi pun în aplicare planurile. Lupt pentru a îmi construi viața pe care mi-o doresc.

Horoscop Taur

Mantra zodiei tale pentru luna octombrie: Inima mea se vindecă de durere, sufletul meu se eliberează de trecut. Fac un pas în față și deschid un nou capitol al vieții mele - mai frumos, mai liniștit, mai special.

Horoscop Gemeni:

Mantra zodiei tale pentru luna octombrie: Tot ceea ce trăiesc acum mă ajută să mă transform, să mă dezvolt, să devin cea mai bună versiune a mea. Am răbdare cu această călătorie, îmi învăț lecțiile și îmi continui cu inima deschisă drumul pe care divinitatea vrea să merg.

Citește și:

Horoscop Rac:

Mantra zodiei tale pentru luna octombrie: Nu mă mai concentrez pe lucrurile pe care nu le am. Învăț arta recunoștinței și încep să mă bucur de fiecare moment mărunt în care inima îmi este fericită. Readuc liniștea și pacea în sufletul meu.

Horoscop Leu:

Mantra zodiei tale pentru luna octombrie: Acesta este un nou început. Acesta este un nou capitol al vieții mele. Am încredere că va fi unul special. Aștept cu nerăbdare să văd ce îmi rezervă viitorul în timp ce mă bucur de călătoria pe care o fac în prezent.

Horoscop Fecioară:

Mantra zodiei tale pentru luna octombrie: Mă eliberez de toate gândurile negative astfel încât să fac loc lucrurilor frumoase să vină din nou în viața mea și să îmi umple inima cu fericire. Liniștea îmi invadează sufletul.

Citește și:

Horoscop Balanță:

Mantra zodiei tale pentru luna octombrie: Nu mă mai tem de nimic. Lupt pentru ceea ce îmi doresc; am grijă de sufletul meu și îmi fac inima fericită. Zi de zi, clipă de clipă. Eu contez. Eu merit mai mult.

Horoscop Scorpion:

Mantra zodiei tale pentru luna octombrie: Sunt recunoscătoare pentru tot ce am trăit până acum; ultimele capitole ale vieții mele m-au făcut mai puternică ca niciodată. Acum sunt pregătită să merg mai departe și să pun în aplicare toate lecțiile învățate.

Horoscop Săgetător:

Mantra zodiei tale pentru luna octombrie: Dărâm toate zidurile construite în jurul inimii mele și permit iubirii să mă găsească. Merit să fiu fericită cu adevărat. Renunț la măști și îmi arăt adevărată fața.

Horoscop Capricorn:

Mantra zodiei tale pentru luna octombrie: Știu cine sunt. Știu ce merit. Știu ce vreau de la viață. În această perioadă am încredere în mine și îmi pun în aplicare toate planurile astfel încât să îmi împlinesc visurile.

Citește și:

Horoscop Vărsător:

Mantra zodiei tale pentru luna octombrie: Cred cu toată inima în mine și fac ceea ce trebuie pentru a îmi construi viață la care visez de atât de mult timp. Nimeni nu îmi poate frânge aripile.

Horoscop Pești:

Mantra zodiei tale pentru luna octombrie: Sunt deschisă către schimbare. Nu mai lupt împotriva morilor de vânt, îmi accept destinul și îi permit Universului să îmi arate drumul pe care trebuie să merg mai departe. Sunt aici și mă bucur de călătorie.

foto main Teo Tarras, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.