Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 10-16 octombrie

Horoscop săptămânal 10-16 octombrie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată de toamnă.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în această săptămână de toamnă:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Eu sunt stăpână pe viața mea. Eu iau deciziile potrivite pentru mine. Nu mai permit nimănui să îmi decidă viitorul.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Am răbdare cu drumul pe care merg. Învăț să mă bucur de această călătorie și să apreciez fiecare lucru mărunt.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt fericită în fiecare zi. Învăț arta recunoștinței și mă bucur de această viață pe care o trăiesc.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mă mai uit către trecut. Sunt aici și asta este tot ce contează. Îmi învăț lecțiile, închid ușa capitolului încheiat și merg mai departe cu viața mea.

Citește și:

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Trăiesc cu zâmbetul pe buze și sunt recunoscătoare pentru fiecare moment în care inima îmi este fericită. În sufletul meu este liniște.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Am răbdare cu acest drum pe care merg. Renunț să mai lupt împotriva destinului și îi permit Universului să îmi arate care este calea mea.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Încerc să fiu ancorată în momentul prezent. Trecutul a fost și nimic nu mai poate fi schimbat, viitorul urmează să fie. Singurul moment care contează este cel de acum.

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt fericită. În lumea mea există liniște, bucurie și fericire. În sufletul meu nu este loc pentru gânduri negative.

Citește și:

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere în mine. NU mă dau bătută, ci mă ridic de la pământ și lupt pentru ceea ce îmi doresc. Visurile mele vor deveni realitate.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de oamenii toxici din jurul meu pentru a putea face loc sufletelor frumoase în viațamea.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Tot ce am trăit până acum m-a ajutat să devin mai puternică, mai sigură pe mine, mai fericită. Sunt recunoscătoare pentru viața pe care o trăiesc.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mă mai plâng de problemele pe care le întâmpin, ci aleg să mă concentrez pe găsirea soluțiilor astfel încât să depășesc momentele dificile. Puterea este la mine.

Citește și:

foto main ai stock, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.