Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 17-23 octombrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal. La ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în următoarele 7 zile ale acestei săptămâni.

Horoscop săptămânal pentru perioada 17-23 octombrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la oamenii toxici din jurul tău

În această perioadă nu ai nevoie să fii înconjurată de oameni toxici; îndrăznește să le spui direct care este impactul pe care îl au aceștia în viața ta și să te îndepărtezi de ei o dată pentru totdeauna.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți să încerci să mai mulțumești oamenii

Învață să te pui pe primul loc, să te alegi pe tine de fiecare dată, să ai grijă de sufletul tău și să faci ce te mulțumește, ce te face fericită. Renunță să mai încerci din răsputeri să mai mulțumești lumea din jurul tău, nu vei reuși niciodată.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la dorința de a avea o viață perfectă

Permite-ți să fii imperfectă pentru că în imperfecțiune există frumusețe, creștere, evoluție, transformare, schimbare, fericire. În imperfecțiune poți trăi viața pe care ți-o dorești și, cel mai important, poți fi împlinită și fericită.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți să iei lucrurile mult prea personal

Fiecare om trăiește propria viață; nu te mai concentra pe ce spune și ce părere are altă persoană despre tine, în cinci minute nici măcar nu o mai interesează nimic cu privire la viața ta. Trăiește fără să te gândești la alții, trăiește pentru tine.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la ideea că nu poți ierta oamenii care ți-au greșit

Neiertându-i îți faci ție rău și continui să trăiești în trecut, acolo unde lucrurile deja s-au întâmplat, iar tu nu mai poți face nimic pentru a le schimba. Știu că este greu, însă iertarea este singura cale de a face pace cu viața ta și de a merge mai departe.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți la durerea pe care ți-o provoci singură

Este momentul să te eliberezi de această durere pe care ți-o provoci singură; învață să fii recunoscătoare pentru tot ce ai, să îți numeri binecuvântările, să găsești zi de zi motive pentru care să zâmbești și să te bucuri de viață așa cum este ea, cu bune și cu rele.

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți la grija zilei de mâine

De ce îți faci griji pentru ziua de mâine când nici măcar nu știi ce îți va aduce și când ziua de astăzi ar putea fi minunată? Acum este viața ta, acum se pot întâmpla multe. Profită de acest moment și bucură-te de prezent.

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți să te mai lași influențată de alte persoane

Citește și:

Nu permite nimănui să îți spună cum și de ce să îți trăiești viața; nu permite nimănui să te ghideze sau să ia decizii în locul tău. Este momentul să spui "Stop" și să nu te mai lași influențată de alte persoane.

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți să mai crezi ce spun oamenii din jurul tău

Ești foarte ușor convinsă și influențată de ce spun oamenii din jurul tău. Ai suferit destul de mult pentru că ai avut încredere în aceștia și ți-ai pus inima pe tavă în fața lor. Ei bine, în această săptămână, renunta să mai crezi în ei. Învață să te pui pe primul loc și să te protejezi mai mult.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți să mai fii atât de dură cu tine

Toată lumea greșește, este în firea omenească să facem greșeli deoarece din ele învățăm cele mai importante lecții, datorită lor creștem, ne dezvoltăm. Acum este momentul să îți înveți și tu lecția și să mergi mai departe cu viața ta încercând să nu mai ajungi în aceeași situație prea curând.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți la comoditate

Se anunță câteva schimbări importante pe plan profesional, așa că este timpul să îți iei inima în dinți și să profiți de oportunitățile apărute. Renunță la comoditate deoarece te așteaptă o perioadă extrem de frumoasă din toate punctele de vedere.

Horoscop Pești

Trebuie să renunți la nefericire

Schimbarea începe cu tine, cu lucrurile pe care tu le faci. Degeaba spui că vrei să fii fericită, dacă te concentrezi pe lucrurile negative. Încearcă, în schimb, să îți schimbi gândirea, să îți numeri binecuvântările și să te bucuri de fiecare moment mărunt care îți pune zâmbetul pe buze.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.