Setari Cookie-uri

Relatia de iubire se construieste in doi: 7 lucruri mici care fac dragostea sa dureze

Intr-o relatie de iubire suntem doi. Fiecare contribuim la ea, exact ca la o constructie. Iar caramizile sunt gesturile pe care le facem unul pentru celalalt!

Dupa cum stim cu totii, exista atat de multe dimensiuni care intra in gasirea fericirii, incat trebuie sa depunem cu adevarat eforturi pentru a gasi fericirea in cuplu. Dar sa nu uitam niciodată ca nu lucrurile mari sau extravaganta unor manifestari de dragoste prea mari conteaza, ci lucrurile mici care inseamna mult mai mult.

Care sunt lucrurile mici care pot duce la dezvoltarea relatiei de iubire? Iata 7 lucruri mici care conteaza mult intr-o relatie. Le poti face tu pentru partenerul tau sau poti discuta cu el despre cele care te-ar face fericita. Nu este nicio rusine in a spune clar ce lucruri mici iti fac inima sa bata mai tare, pentru ca a te astepta de la iubit sau sot sa iti ghiceasca nevoile poate da nastere multor dezamagiri.

1. Te surprinde dimineata cu cafeaua preferata. Iubitul tau este matinal? Atunci poate sa fie o adevarata placere ca rutina voastra de dimineata sa cuprinda o cafea buna facuta de el. Mirosul imbietor te trezeste, iar aroma iti da energie ca sa incepi dimineata cu elan. De asemenea, acest gest mic va fi alinare pentru suflet.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.