Setari Cookie-uri

Cum iti dai seama ca esti manipulata emotional – 7 fraze care trebuie sa-ti dea de gandit

In unele momente ajungi sa iti dai seama ca este o manipulare emotionala abia atunci cand este prea tarziu. Cu toate acestea, exista cateva semne care merita atentia ta. Conform specialistilor, aceste 7 fraze uzuale pot indica semne importante de manipulare emotionala. Vezi lista de mai jos!

Unii oameni sunt foarte priceputi in a-si ascunde adevaratele intentii. Ei cunosc tehnici de manipulare emotionala prin care reusesc, cu usurinta, sa ii joace pe ceilalti pe degete. Totul pentru a-si satisface nevoile.

Din pacate, in unele momente ajungi sa iti dai seama ca este o manipulare emotionala abia atunci cand este prea tarziu. Cu toate acestea, exista cateva semne care merita atentia ta. Conform specialistilor, aceste 7 fraze uzuale pot indica semne importante de manipulare emotionala:

„Eu ti-am spus secretele mele, este corect sa mi le spui si tu pe ale tale”

Senzatia de intimitate este creata atunci cand oamenii se destainuie unul altuia si aleg sa devina vulnerabili. Cu toate acestea, daca ai de-a face cu un manipulator emotional, acea senzatie de intimitate nu indica o conexiune autentica. Senzatia de intimitate este doar o componenta a procesului de manipulare, manipulatorul alegand sa iti impartaseasca un lucru care il face sa para vulnerabil. Adesea, acel lucru nu este nici macar adevarat.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.