Setari Cookie-uri

Taylor Swift a lansat albumul 'Midnights'

Păstrând tradiţia lansărilor anterioare de album, Taylor Swift a revenit cu al zecelea album, "Midnights", tot în luna octombrie. Noul material discografic conţine 13 piese personale, inspirate de gândurile de la miezul nopţii. 

comunicat de presa: Taylor a anunţat albumul "Midnights" în urmă cu două luni, numindu-l „povestea a 13 nopți nedormite împrăștiate de-a lungul vieții mele” și „o colecție de muzică scrisă în miezul nopții, o călătorie prin coşmaruri și vise dulci.”

Este cel de-al cincilea album al lui Swift în puțin peste doi ani, după „Folklore” și „Evermore” din epoca de carantină, în stil indie-folk, iar apoi „Fearless (Versiunea lui Taylor)” și „Red (Versiunea lui Taylor)”, două reînregistrări ale primelor sale albume, un proiect pe care l-a întreprins după ce fosta ei casă de discuri a fost vândută. „Folklore” a câștigat albumul anului la premiile Grammy în 2021.

Citește și:

Într-un fel, „Midnights” este revenirea lui Swift la pop-line după digresiunile ei din ultimii doi ani. Multe dintre versuri, așa cum a sugerat, seamănă cu ruminațiile de la miezul noptii, gândindu-se la presiunile vieții, la îmbătrânire, la sensul iubirii.

Majoritatea melodiilor au fost scrise și înregistrate cu colaboratorul ei, Jack Antonoff, și o mare parte dintre ele au fost înregistrate la studioul de acasă al lui Antonoff din Brooklyn și la Electric Lady Studios, labelul Greenwich Village, fondat de Jimi Hendrix.

Actrița Zoë Kravitz, care a făcut un album cu Antonoff, apare ca unul dintre cei șase compozitori ai primei piese, „Lavender Haze”, alături de Swift, Antonoff, Mark Anthony Spears (alias producătorul Sounwave), Jahaan Sweet și Sam Dew.

Taylor Swift lansează patru versiuni standard ale „Midnights” pe vinil, fiecare cu propria culoare a discului și a copertii; ele corespund, de asemenea, la patru variante de CD. Target, care a avut o colaborare îndelungată cu Swift, are propria sa versiune LP exclusivă (pe vinil „lavender”), precum și un CD cu trei piese exclusive.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.