Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (31 octombrie - 6 noiembrie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantra zilei de luni:

Aleg ce simt că este mai bine pentru sufletul meu. Iar în aceste momente sufletul meu are nevoie de fericire, de liniște, de iubire și de înțelegere. Și cine îi poate oferi toate aceste lucruri dacă nu chiar eu?

Mantra zilei de marți:

Nu îmi mai este teamă de nimic. Știu că totul va fi bine. Mă aflu chiar acolo unde am nevoie să fiu. Acesta este drumul meu.

Mantra zilei de miercuri:

Radiez o energie iubitoare, vindecătoare și dătătoare de forță în același ritm cu Universul și cu divinitatea.

Citește și:

Mantra zilei de joi:

Orice s-ar întâmpla azi, mâine este o nouă zi. Astăzi aleg să îmi număr binecuvântările și să îmi dau seama cât sunt de norocoasă. Astăzi aleg să mă bucur de lucrurile mărunte și să zâmbesc cât de des pot.

Mantra zilei de vineri:

Fiecare zi este un nou început. O tratez ca atare. Nu mă mai gândesc la ce ar fi putut fi și încep să privesc la ce ar putea fi.

Mantra zilei de sâmbătă:

Știu că totul se va întâmpla în momentul în care trebuie să se întâmple. Pe măsură ce merg mai departe îmi creez propriul Univers.

Mantra zilei de duminică:

O să încerc să fac în această zi tot ce îmi stă în putință astfel încât, atunci când pun capul diseară pe pernă, să am sentimentul unei satisfacții depline.

Citește și:

foto main Sergey Nivens, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.