Setari Cookie-uri

6 Semne de la Univers că este timpul să închizi acest capitol... și să o iei de la capăt

Ai încredere în Univers. El nu îți vrea niciodată răul. El nu te va pune niciodată pe un drum greșit. 

Timpul trece, iar tu evoluezi. În fiecare zi descoperi mai multe despre cine eșți și ce vrei, apoi inima îți spune că există schimbări pe care ar trebui să le faci. Ceea ce ai trăit până acum nu se mai potrivește cu ceea ce îți dorești. Universul îți trimite semne că acum este timpul să închizi acest capitol... și să o iei de la capăt.

Ai încredere în Univers. El nu îți vrea niciodată răul. El nu te va pune niciodată pe un drum greșit.

Iată care sunt semnele că este timpul să închizi acest capitol și să o iei de la capăt:

1. Nu mai poți trăi în trecut

Poți rămâne în trecut, însă asta nu îți permite să îți îmbrățișezi prezentul. Nu evita să trăiești cu adevărat concentrându-te pe ce s-a întâmplat. Ești exact unde trebuie să fii pentru a merge mai departe cu viața ta.

Citește și:

2. Unele lucruri pur și simplu nu sunt menite să se întâmple...

... și este complet normal. Acesta este destinul tău. Iar tu trebuie să accepți. Aceasta este povestea ta. Nu rămâne prinsă în ce a fost. Nu rămâne blocată într-un timp care nu mai există. Mergi mai departe și învață să supraviețuiești în prezent fără să te mai întorci în trecut.

3. Îți dai seama că viața este prea scurtă

În timp ce te plângi de toate micile tale probleme, cineva se lupta cu disperare pentru dreptul său la viață. Da-ți seama cât de norocoasă ești și trăiește aici și acum. Într-o zi, brusc, nu vor mai fi ani... poate nici minute.

4. Îți dai seama că nu mai poți schimba trecutul

Poți petrece ore, zile, săptămâni, luni sau chiar ani stând concentrată pe trecut și pe rezolvarea unei situații, încercând să pui piesele cap la cap și căutând justificare pentru ceea ce s-a întâmplat. Sau poți lasă totul acolo, să ieși în lumina soarelui și să mergi pe drumul din fața ta pentru că acesta este viața ta - acesta este prezentul și viitorul.

Citește și:

5. Mergi mai departe și vei vedea schimbări pozitive în viața ta

Tu ai puterea să schimbi lucrurile sau felul în care gândești și vezi lucrurile. Predă-te în fața schimbării și îmbrățișeaz-o pentru a crește și a evolua cu adevărat.

6. Oportunitățile frumoase te așteaptă... trebuie doar să faci un pas în față

Nimeni nu trece prin viață fără să piardă o persoană pe care o iubește, ceva de care are nevoie sau ceva despre care credea că este menit să fie. Însă aceste pierderi sunt cele care ne fac mai puternici și, în cele din urmă, ne ajută să vedem oportunitățile din fața noastră. Îmbrățișează aceste noi oportunități. Ieși din zona de confort și aventurează-te pe teritorii necunoscute.

foto main Valeriy-S, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.