Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 7-13 noiembrie

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie. De ce ai nevoie în a doua săptămână a lunii noiembrie în funcție de zodia în care te-ai născut.

Cum va fi această săptămână de noiembrie pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână:

Horoscop Berbec

Ai nevoie sa lupti pentru ceea ce iti doresti

Crede in tine cu toata inima ta. Crede ca esti puternica si ca poti face tot ce iti doresti. Nu iti rupe singura aripile, ci incurajeaza-te si mergi mai departe. Lupta pentru ceea ce iti doresti pentru ca esti mai aproape decat crezi.

Horoscop Taur

Ai nevoie sa te bucuri de aceasta perioada

Aceasta saptamana este una frumoasa pentru tine, cu liniste, fericire si multe surprize din partea Universului. Tie nu iti ramane decat sa faci un pas in spate, sa accepti tot ce este nou si sa te bucuri de aceasta calatorie pentru ca este cu adevarat magica.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Ai nevoie sa renunti la visurile vechi

Fa un pas in spate si analizeaza putin locul in care esti si visuriel pentru care lupti. Nu cumva aceste visuri sunt vechi si nu iti mai apartin? Nu cumva ai evoluat si iti doresti altceva? Da-ti seama cine esti si ce vrei cu adevarat.

Horoscop Rac

Ai nevoie de liniste

Este posibil ca aceasta saptamana sa fie una aglomerata, agitata si destul de stresanta pentru tine. Trebuie sa faci cateva schimbari importante pe plan profesional, motiv pentru care esti nevoita sa fii atenta si sa analizezi in detaliu fiecare amanunt astfel incat sa fii sigura ca iei deciziile potrivite pentru tine.

Horoscop Leu

Ai nevoie sa te eliberezi de tot ce doare

A venit momentul sa incepi un nou capitol al vietii tale. A venit momentul sa crezi mai mult in tine, sa te ridici de la pamant si sa mergi maid eparte cu viata ta. Acum trebuie sa te vindeci pentru ca te asteapta pagini nescrise din cartea destinului. Si ghici ce? Nu le poti scrie cu optimism daca tu inca suferi dupa ceva ce nu mai este.

Citește și:

Horoscop Fecioara

Ai nevoie sa iei o pauza de la tot

Ultima perioada a fost una agitata si aglomerata pentru tine. Acum faci tot posibilul sa te adaptezi schimbarilor astfel incat sa ii permiti destinului sa isi urmeze cursul. Cauta liniste in lucrurile marunte si simple, ele sunt cele care conteaza cu adevarat.

Horoscop Balanta

Ai nevoie sa te bucuri de ceea ce ti se intampla

Nu mai lupta impotriva propriului destin. Usile care nu se deschid nu sunt usile tale - atat de simplu. Asadar, fa un pas in spate si bucura-te de ceea ce ti se intampla. Accepta schimbarile, adapteaza-te la ele si mergi mai departe.

Horoscop Scorpion

Ai nevoie sa fii fericita cu tine

Nimeni, dar absolut nimeni in afara de tine nu stie de ce ai nevoie cu adevarat pentru a fi fericita. Asadar, nu mai cauta fericirea in alte persoane. Indreapta-ti atentia asupra ta, asupra sufletului tau. Bucura-te de cine esti, apreciaza-te si iubeste-te neconditionat.

Citește și:

Horoscop Sagetator

Ai nevoie sa te relaxezi

In aceasta saptamana ia o pauza... pentru ca meriti. A fost o perioada agitata si aglomerata pentru tine, in care ai lucrat tare mult. Acum bucura-te de rezultatele muncii tale si invata sa te relaxezi facand ceea ce iti place.

Horoscop Capricorn

Ai nevoie sa te indepartezi de oamenii toxici

Pentru a iti da seama ce vrei cu adevarat de la viata, incearca sa te indepartezi putin de oamenii toxici care te influenteaza. Asculta-ti inima si urmeaza-ti intuitia. Sufletul tau stie cel mai bine ce te face fericita.

Horoscop Varsator

Ai nevoie sa te pui pe primul loc

Prea mult timp ai avut grija de alti oameni. Iata ca acum a venit momentul sa ai grija si de tine. Asadar, invata sa te pui pe primul loc, sa te iubesti neconditionat, sa te faci fericita. Meriti tot ce este mai bun.

Horoscop Pesti

Ai nevoie sa accepti ceea ce ti se intampla

Citește și:

Nu mai lupta impotriva propriului destin; Universul stie mai bine decat tine de ce ai nevoie pentru a fi fericita pe termen lung. Asadar, accepta ceea ce traiesti, invata-ti lectiile, adapteaza-te la schimbari si continua-ti drumul.

foto main Jozef Klopacka, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.