Setari Cookie-uri

Selena Gomez a lansat o melodie emotionanta - 'My Mind & Me', odata cu aparitia documentarului 'My Mind & Me'

Inspirată de propriile ei jurnale personale, noua melodie - „My Mind & Me” - descrie părți profund emoționale din viața ei

comunicat de presa: Selena Gomez – una dintre cele mai celebre artiste, actrite, producătoare, antreprenor și filantrop la nivel global și cultural din generația ei – lansează o nouă melodie originală, care se regaseste si in documentarul ei - „Selena Gomez: My Mind & Me”. Inspirată de propriile ei jurnale personale, noua melodie - „My Mind & Me” - descrie părți profund emoționale din viața ei și a fost scrisă de Selena, Amy Allen, Jonathan Bellion, Michal Pollack, Stefan Johnson și Jordan K. Johnson.

După ani de zile în lumina reflectoarelor, Selena atinge o nouă perspectiva artistica. Dar chiar când atinge un nou vârf, o întorsătură neașteptată o trage în întuneric. Acest documentar unic, crud și intim, regizat de Alek Keshishian („Madonna: Truth or Dare) se întinde pe călătoria ei de șase ani într-o nouă lumină. Documentarul este un film original Apple, produs de Lighthouse Management + Media și Interscope Films. Documentarul, care a avut premiera mondială la Festivalul de Film AFI, a fost lansat la nivel mondial pe 4 noiembrie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.