Setari Cookie-uri

3 Semne zodiacale care trebuie sa invete sa fie mai blande cu ele

Daca nu o faci tu... cine crezi ca o va face? Alege sa fii blanda cu inima ta. Acorda atentie sufletului tau. Invata sa ai mai multa grija de tine inainte de a avea grija de altii. 

Iata care sunt acele semne zodiacale care trebuie sa invete sa fie mai blande cu ele:

Rac

Draga mea, invata sa iti protejezi sufletul. Nu poti fi acolo pentru toti cei care au nevoie de tine. Nu te poti lasa pe tine pentru a avea grija de altii. Chiar daca vrei sa protejezi fiecare membru al familiei, fiecare prieten apropiat, fiecare om drag care iti cere ajutorul, nu este sanatos pentru tine sa uiti de inima ta. Nu poti alerga oricand cineva are nevoie de tine... pentru ca o vei lua razna.

Salvarea ta depinde numai si numai de tine. Nu esti mama tuturor. Nu poti suferi atat de mult din cauza altor oameni. Nu te poti pedepsi atunci cand o persoana draga o ia pe un drum gresit. Nu poti rezolva problemele altor oameni chiar daca tu vrei cu disperare sa ii vezi fericiti.

Trebuie sa inveti sa accepti ca fiecare om are propria viata. Asadar, fa un pas in spate si concentreaza-te pe ceea ce traiesti tu, pe cine esti, pe ce vrei sa devii, pe visurile si dorintele tale. Incearca sa fii blanda cu tine.

Citește și:

Pesti

Stii ce se spune despre tine? Ca intotdeauna analizezi mult prea in detaliu lucrurile, te concentrezi pe tot ce este negativ si faci tot posibilul sa ii multumesti pe oamenii din jurul tau. Iti doresti din tot sufletul sa ii vezi pe cei dragi fericiti si aproape ca simti ca este vina ta daca ei sunt suparati.

Desi este minunat sa fii in relatii in care vrei sa ai grija de oamenii la care tii, sa ii tratezi cu dragoste si bunatate, sa le fii alaturi, vreau sa stii ca emotiile lor nu sunt responsabilitatea ta. Tu nu esti acolo pentru a ii vindeca. Asadar, incearca sa te concentrezi pe propriile nevoi si sa ii lasi pe ceilalti sa isi traiasca viata asa cum stiu ei mai bine.

Nu, nu este egoist sa ai grija de tine. Meriti atentie. Meriti tot ce este mai bun. Meriti sa te simti bine cu tine insati. Alege sa ai grija de sufletul tau. Alege sa acorzi atentie durerii inimii tale. Alege sa cauti pacea in aceasta furtuna. Lucreaza mai mult la tine decat la alti oameni.

Citește și:

Capricorn

Hai sa iti spun un lucru pe care sunt convinsa ca in adancul sufletului tau il stii deja: in ultima vreme ai fost mult prea dura cu tine. Nu-i asa? Esti intr-o fuga continua prin viata si continui sa te impingi pana la punctul epuizarii. Esti mult prea concentrata pe anumite lucruri care nici macar nu vor conta la finalul vietii: succes, cariera, profesie, bani... si ai indepartat tot ce este cu adevarat important: liniste interioara, grija pentru tine insati, sanatatea mintala.

Este timpul sa spui "Stop!" si sa iti dai seama de ce faci. Nu iti vei atinge obiectivele daca te epuizezi. Nu vei ajunge acolo unde iti doresti daca o faci uitand complet de tine.

Trebuie sa fii atenta la echilibrul dintre munca si viata. Chiar daca pentru tine conteaza foarte mult cariera pentru tine, nu poti neglija orice alt lucru care iti aduce bucurie. Trebuie sa iti aloci timp si pentru tine, pentru activitati relaxante si distractive.

Citește și:

Trebuie sa fii blanda cu tine in zilele in care ai nevoie de o pauza. Nu te pedepsi pentru ca iti pui propria sanatate pe primul loc.

foto main unsplash

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.