Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 14-20 noiembrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal. La ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în următoarele 7 zile ale acestei săptămâni.

Horoscop săptămânal pentru perioada 14-20 noiembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți să te mai cerți pentru greșelile din trecut

Știi cine ești? Dacă nu, îți spun eu: nu mai ești persoana care ai fost în urmă cu un an. Nici în urmă cu o lună. Nici în urmă cu o zi. Ești persoană care ești acum, astăzi, în acest moment. Acceptă greșelile făcute și încearcă să devii o versiune mai bună a ta.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la oamenii toxici din viața ta

Este momentul să elimini toată energia negativă din viața ta. Trebuie să înveți să îți protejezi sufletul și să te încarci vibrații pozitive. Renunță la oamenii toxici care îți fac rău (unii poate neintenționat) și nu îți permit să evoluezi spiritual.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la ideea că oamenii nu se pot schimba

Toată lumea se schimbă. Și nu se schimbă peste un an, peste o lună, peste o săptămână. Se schimbă chiar acum... cu fiecare emoție pe care o trăiesc, cu fiecare experiență care le copleșește sufletul.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți să te mai temi pentru viitor

Știu, e ciudat să nu știi încotro se îndreaptă viața ta; însă, dacă privești dintr-o altă perspectivă lucrurile, poate fi interesant să nu știi cum, unde și cu cine vei fi peste câteva luni sau chiar un an. Bucură-te de această perioadă deoarece nu te vei mai întâlni cu ea niciodată.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la invidie

Nu vei ajunge nicăieri dacă vei privi în stânga și în dreapta, încercând să îți dai seama cum își trăiesc alți oameni viața. Acesta este drumul tău și doar atât - mergi pe el așa cum îți dorești, fără să îți pese de ce ar spune sau ar face alții.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți la ideea că nu ai nevoie de ajutor

Acceptă ajutorul pe care îl primești din partea oamenilor dragi; sunt atâtea persoane care te iubesc necondiționat și care îți vor binele. Să spui că nu mai poți și să accepți mâna care îți este întinsă este un semn de curaj, nu de lașitate.

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți la tot ce te ține în trecut

Nu mai trăi în trecut, momentul care contează cu adevărat este cel care se întâmplă în fața ochilor tăi. Chiar acum. Clipa prezentă. Trăiește acum și vei fi mult mai fericită.

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți la teama pe care ai adus-o cu tine din trecut

Acceptă experiențele trăite până acum, îngroapă amintirile dureroase, învață-ți lecțiile și mergi mai departe. Poți să fii fericită, trebuie doar să îți dorești. Ai grijă de sufletul tău.

Citește și:

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți să te mai lași condusă de alții

Este momentul să pui piciorul în prag și să trăiești cu adevărat; să îți dai seama cine ești, să te regăsești, să îți asculți sufletul și să iei deciziile pe care tu le consideri potrivite pentru a trăi viața pe care ți-o dorești.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți la comoditate

Se anunță câteva schimbări importante pe plan profesional, așa că este timpul să îți iei inima în dinți și să profiți de oportunitățile apărute. Renunță la comoditate deoarece te așteaptă o perioadă extrem de frumoasă din toate punctele de vedere.

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți la trecut

Este momentul să fii fericită. Nu poți merge mai departe cu viața ta și nici nu te poți bucură de momentul prezent dacă te tot întorci în trecut, dacă retrăiești tot ce ai simțit atunci.

Citește și:

Horoscop Pești

Trebuie să renunți la dorința de a controla viețile oamenilor

Nu mai face asta; permite-le oamenilor din jurul tău să fie liberi, să ia deciziile pe care ei le consideră potrivite, să facă greșeli, să își învețe lecțiile și să meargă mai departe cu viața lor. Iar tu bucură-te mai mult de viața ta.

foto main ma_i_vi, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.