Setari Cookie-uri

Cum sa nu omiti iubirea de sine atunci cand esti intr-o relatie serioasa

Tot mai multe persoane confunda iubirea purtata unui partener cu iubirea de sine.

Cand te gandesti la iubire, probabil ca si tie iti vine in minte mai intai iubitul tau. Apoi, te gandesti (speram!) si la tine insati. Cand esti implicata intr-o relatie pe termen lung, exista tendinta sa uiti de tine si sa faci totul pentru „voi”.

Totusi, chiar daca te afli intr-o relatie amoroasa sanatoasa si fericita, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa ignori complet iubirea de sine si ritualurile tale personale. Iata cum sa prioritizezi iubirea de sine chiar si atunci cand esti intr-o relatie!

1. Comunica-ti deschis limitele si nevoile. Pentru a mentine o relatie fericita, este nevoie de doi indivizi fericiti pe cont propriu. Mai citeste asta o data! Atat tu, cat si iubitul tau, aveti nevoie de momente petrecute separat, momente in care sa faceti ce va place si sa va conectati si cu alte persoane.

De aceea, este esential sa comunicati foarte deschis si sa va exprimati nevoile exact asa cum sunt ele. De exemplu, daca vrei sa stai singura, sa faci yoga si sa meditezi in dormitor timp de trei ore, nu iti fie teama sa spui acest lucru.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay


Kudika
15 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.