Setari Cookie-uri

Dora Gaitanovici lanseaza piesa 'Cosânzeana', extrasă de pe primul album al artistei

Dora Gaitanovici continuă seria de lansări a pieselor inspirate din poveștile mitice și din folclor, extrase de pe albumul său de debut, și lansează melodia „Cosânzeana”.

comunicat de presa: „Dorința de a fi mereu copil este bucățica de inocență din fiecare om, este setea de libertate. Cosânzeana e cea care încearcă să-l convingă pe Făt-Frumos să rămână în lumea în care viața e veșnică și până și timpul e fericit. Am compus această piesă împreună cu echipa mea și este prima pe care Dani cântă cu vocea, deci o provocare și o sete de libertate. Așa o simțim noi! Ce poate trezi în fiecare rămâne să stabilească doar imaginația.” – declară Dora despre piesa „Cosânzeana”.

„Ana”, „Manole”, „Moldoveanu” și „Cosânzeana” sunt câteva dintre piesele extrase de pe albumul Dorei, intitulat „Descântec”, ce urmează să fie lansat pe data de 12 decembrie. De asemenea, pentru a celebra lansarea albumului de debut, Dora Gaitanovici pregătește un eveniment live la Club Expirat, din Bucuresti, pe data de 11 decembrie.

Citește și:

Dora Gaitanovici are deja în palmares zeci de trofee naționale, pe lângă participarea cu succes în cadrul Vocea României 2018, unde a fost unul dintre cei patru finaliști. Dora Gaitanovici studiază pian, saxofon, canto și este pasionată de jazz, blues, rock sau de muzică clasică. În prezent, Dora este studentă în cadrul Universității de Muzică din București. Dora Gaitanovici a susținut un recital în cadrul finalei Eurovision România 2020 și a cucerit telespectatorii cu refrene celebre din cadrul concursului, interpretate alături de band-ul său, dar și un recital la Cerbul de Aur, unde a cântat alături de Bodo de la Proconsul. Primele piese lansate oficial sunt “El nu ma vrea”, “Colț de lună” sau “Eu te las”. Anul acesta, Dora Gaitanovici a participat în cadrul Selectiei Nationale Eurovision Romania, unde a fost pe primul loc, conform voturilor telespectatorilor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.