Cum sa prepari Ramen, supa japoneza cu taitei, delicioasa in sezonul rece

Mancarea asiatica este foarte puternica in arome si iti ofera o adevarata experienta culinara! Incearca in aceasta iarna sa prepari ramen la tine acasa!

Reteta de ramen este mancare de confort, prin definitie. E perfecta cand ai o zi mai grea sau ai nevoie sa te relaxezi, pentru ca este ca un pansament pentru suflet. Asadar, te incalzeste si la exterior, si la interior. Iar daca alegi sa o faci mai picanta, cu siguranta senzatia de fierbinteala se va simti la cote inalte!

Ramenul este specific japonez si este o supa aromata si condimentata, cu taitei (acestia se numesc ramen, de la care ii vine numele) si cu diverse adaosuri, in functie de gustul fiecaruia!

Ingrediente pentru reteta de ramen:

700 ml de supa de pui (o poti face tu sau o poti cumpara din supermarket)

3 catei de usturoi, taiati in doua

4 linguri de sos de soia

1 lingurita de sos Worcestershire

o bucata de ghimbir de marimea unui deget de mare, taiata in felii

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri