Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 12-18 decembrie ca să atragi fericirea

Descopera la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana de iarna pentru a atrage fericirea in viata ta.

Horoscop săptămânal. La ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în următoarele 7 zile ale acestei săptămâni.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la toate amintirile dureroase din trecut

De ce alegi să trăiești într-un timp care nici măcar nu mai există? De ce te hrănești cu amintiri dureroase? Închide o dată pentru totdeauna acel capitol dificil și îndreaptă-ți atenția asupra prezentului. Învață să trăiești aici și acum.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la tot stresul acumulat în ultima perioadă

Scapă de stres, scapă de gândurile negative, scapă de anxietate. Scapă de toate aceste emoții urâte care îți umbresc fericirea și nu îți permit să te bucuri cu adevărat de viață. Îmbrățișează necunoscutul și trăiește cu bucurie clipă de clipă.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți să iei lucrurile mult prea personal

Fiecare om trăiește propria viață; nu te mai concentra pe ce spune și ce părere are altă persoană despre tine, în cinci minute nici măcar nu o mai interesează nimic cu privire la viața ta. Trăiește fără să te gândești la alții, trăiește pentru tine.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la teama de a face greșeli

Să nu-ți fie niciodată frică de greșeli deoarece acestea te ajută să creșți și să înveți lucruri minunate. Mergi mai departe și bucură-te de drumul tău în viață, fă alegerile pe care vrei să le faci și trăiește liberă.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la teama de schimbare

De ce îți este frică? De faptul că evoluezi? Că viața ta se schimbă? Că lucrurile nu vor mai fi la fel? Da, poate că nu vor fi la fel - dar dacă vor fi mai bune, mai frumoase? Nu-ți fie teamă de schimbare - din contră, profită de ea cât de mult poți.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți la dorința de a înțelege viața

Cu ce te ajută dacă o înțelegi? Pierzi atât de mult timp încercând să îți dai seama ce se întâmplă de fapt, iar viața trece pe lângă tine. Eliberează-te de această dorință și bucură-te de tot ce se întâmplă în jurul tău.

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți la anumite planuri

Pentru a ajunge acolo unde îți dorești, învață să îți faci un plan bine detaliat cu lucrurile pe care trebuie să le faci în viitor. Este posibil să fii nevoită să renunți la anumite planuri asfel încât să te concentrezi doar asupra lucrurilor importante.

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți la amintirile din trecut

Nu te concentra pe amintirile din trecut; amintește-ți că nu îți face bine să te întorci de fiecare dată acolo și să retrăiești tot ce s-a întâmplat. Viața ta este ACUM, trăiește-o pentru că, în caz contrar, peste ani și ani vei regreta.

Citește și:

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți la dorința de a îi mulțumi pe toți

În această săptămână pune-te pe primul loc, ai grijă de tine și de inima ta. Învață să fii puțin egoistă și să faci tot posibilul pentru a îți vedea sufletul cu adevărat fericit. Tu contezi cel mai mult, să nu uiți niciodată asta.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți la nefericire

Știu că este greu, dar trebuie să găsești motive de bucurie - îndreaptă-ți atenția asupra lucrurilor care contează în aceste momente pentru tine, care îți pun zâmbetul pe buze și care îți oferă puțină bucurie.

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți la teama pe care ai adus-o cu tine din trecut

Acceptă experiențele trăite până acum, îngroapă amintirile dureroase, învață-ți lecțiile și mergi mai departe. Poți să fii fericită, trebuie doar să îți dorești. Ai grijă de sufletul tău.

Citește și:

Horoscop Pești

Trebuie să renunți la sentimentele de nesiguranță

Nu trebuie să te simți nesigură; este un drum nou, plin de aventură pentru ține. Deschide-ți sufletul și fii pregătită pentru schimbările pe care Universul ți le scoate în cale. Ai încredere în tine și mergi mai departe.

foto main Iryna Imago, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.