Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 19-25 decembrie

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână plină de iarnă.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în această săptămână din decembrie:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Singurele lucruri care stau între mine și visurile mele sunt scuzele pe care le găsesc de fiecare dată. Este timpul să mă opresc și să lupt pentru ceea ce îmi doresc.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Aleg să am încredere în mine și să merg mai departe indiferent de ce se întâmplă în jurul meu. Am încredere în semnalele pe care Universul mi le transmite.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Renunț la toate gândurile și sentimentele negative despre mine. Aleg să mă iubesc pentru că doar eu știu să îmi ofer adevărata iubire.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Promit să învăț să mă iubesc pentru ceea ce sunt. Lucrurile care mă fac diferită sunt lucrurile care mă definesc. Sunt ceea ce sunt și nu mă mai ascund după diverse măști. Îmi arăt adevărata față.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Știu că sunt aproape să-mi îndeplinesc obiectivele și să îmi împlinesc visurile. Mă eliberez de trecut și îmbrățișez viitorul. Sunt pe calea cea bună.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu renunț la iubire doar pentru că pe acest drum întâlnesc obstacole. Știu că ce este al meu este pus deoparte și că Universul așteaptă momentul potrivit pentru a mi-l scoate în cale.

Citește și:

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Valorez atât cât mă apreciez. Promit să mă iubesc pentru ceea ce sunt, să îmi accept defectele, să fiu eu însămi într-o lume plină de măști.

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă concentrez pe lucrurile frumoase. Aleg să văd bunătatea din oameni. Aleg să trimit iubire către fiecare suflet pe care îl întâlnesc.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă aflu în procesul schimbării pozitive. Mă dezvolt în moduri care mă împlinesc. Numai ce e bun poate veni către mine. Acum exprim sănătatea, fericirea, prosperitatea şi pacea minții.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt una cu viața. Sunt una cu Universul. Cu cât mai mult știu să mă iubesc pe mine însămi și să am încredere în divinitate, cu atât mai mult viața mă va iubi, mă va spriini și mă va ghida.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Aleg să mă simt fericită. Mă eliberez de energia negativă și toxică și găsesc bucuria, iubirea și frumosul în jurul meu. Sunt înconjurată de frumos și tot ce este mai bun mi se întâmplă.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Universul îmi dă încredere. Orice provocare apare în calea mea, știu că în mine este puterea pentru a o accepta și, cel mai important, pentru a o depăși. Astăzi învăț și cresc.

foto main: conrado, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.