Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (19-25 decembrie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantra zilei de luni:

Îmi îndrept fața către fericire, optimism și energie pozitivă. Mă eliberez de tot ce este negativ și toxic. Aleg să fiu înconjurată de oameni care trăiesc în iubire și în frumos.

Mantra zilei de marți:

Preiau controlul asupra vieții mele. Oricât de dificil ar fi, aleg să acționez în ciuda fricilor, să merg mai departe, să lupt în fața obstacolelor și să nu renunț până când nu ajung acolo unde îmi doresc.

Citește și:

Mantra zilei de miercuri:

Compasiunea este infinită și mă însoțește la orice pas. Sunt concentrată pe lucrurile frumoase din viață și merg în continuare pe același drum pe care Universul îl are pregătit pentru mine.

Mantra zilei de joi:

Sunt pregătită pentru tot ce urmează. Sunt gata să trăiesc cu toată ființă mea. Sunt gata să simt cu tot sufletul meu. Sunt gata să iubesc cu toată inima mea.

Mantra zilei de vineri:

Sufletul meu este puternic. Nu mă dau bătută. Am curaj să merg mai departe. Știu că în scurt timp lucrurile vor reveni la normal.

Mantra zilei de sâmbătă:

Iubesc viața. Să trăiesc din plin şi liberă este dreptul meu din naştere. Ofer vieții exact ce îmi doresc pentru că viața să-mi ofere mie. Sunt bucuroasă că trăiesc.

Mantra zilei de duminică:

Citește și:

Sunt bine cu mine. Sunt bine in lumea mea. Sunt recunoscătoare pentru tot ce trăiesc.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.