Setari Cookie-uri

Noutatile lunii ianuarie la Disney+

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+.

comunicat de presa:

Noul an aduce multe motive de entuziasm la Disney+, cu un nou serial original polițist (Bun venit la Chippendales), cât și comedii britanice (Extraordinar), filmul Amsterdam cu o distribuție de excepție și două noi seriale de animație pentru adulți Koala Man si Micul Diavol. Revin, de asemenea, noi sezoane din serialele Băieții răi din rezervație, Războiul stelelor: Lotul rău și multe altele!

Toate acestea + multe altele la prețul de 29.99 Lei pe lună

Disponibilitatea conținutului poate varia și se poate schimba de la o țară la alta. Conținutul de mai jos este corect la momentul publicării.

1. BUN VENIT LA CHIPPENDALES

SERIAL ORIGINAL DISNEY+

- 11 Ianuarie - Toate episoadele sunt disponibile

O poveste infracțională reală, „Bun venit la Chippendales” prezintă scandaloasa viață a lui Somen „Steve” Banerjee, un imigrant indian care a devenit neașteptatul fondator al celui mai mare imperiu de dansatori din lume… și nu a lăsat nimic să-i stea în cale.

Citește și:

2. AMSTERDAM

4 Ianuarie

Amsterdam, de la apreciatul regizor David O. Russell, este o epopee originală a crimei despre trei prieteni apropiați care se află în centrul unuia dintre cele mai șocante comploturi secrete din istoria Americii. Petrecută în anii 1930, această poveste fascinantă și complexă îmbină strălucit faptele istorice cu ficțiunea pentru o experiență cinematografică satisfăcătoare. Cei trei prieteni ai nucleului poveștii sunt un medic și un avocat, ambii veterani din Primul Război Mondial răniți în luptă, și asistenta care i-a îngrijit pe amândoi la un spital din Belgia. Trioul a încheiat un pact la Amsterdam și a jurat să fie mereu alături unul pentru celălalt. Ani mai târziu, se reunesc la New York, unde sunt acuzați pe nedrept de o crimă și, fără să vrea, ajung să facă parte dintr-o conspirație globală.

Citește și:

3. EXTRAORDINAR

SERIAL ORIGINAL DISNEY+

25 ianuarie - Toate episoadele sunt disponibile

Bun-venit într-o lume în care toți cei peste 18 ani capătă o superputere. Mai puțin Jen, care are 25 de ani și simte că lumea i-a luat-o înainte. Din fericire, colegii ei de apartament, Carrie, Kash și un vagabond misterios, n-o lasă să-și plângă de milă la nesfârșit. Rătăcită într-o lume mare și bulversantă și înarmată cu un strop de speranță și multă disperare, Jen încearcă să-și găsească posibila superputere, o odisee în care s-ar putea să descopere bucuria de a fi doar oarecum normală.

4. ATLANTA

Sezonul 4 - 28 Decembrie

Sezonul 4 îi prezintă pe „Earn” (Donald Glover), „Alfred 'Băiatul cu Ziarul' Miles” (Brian Tyree Henry), „Darius” (LaKeith Stanfield) și „Van” (Zazie Beetz) înapoi în orașul lor natal. Dar întrebare este: s-a schimbat Atlanta ori s-au schimbat ei? Serialul „Atlanta” este produs de Donald Glover, Stephen Glover, Hiro Murai, Stefani Robinson, Paul Simms, Dianne McGuingle și FX Productions.

Citește și:

5. Apărătorii Teritoriului

13 Ianuarie

Filmat parțial de populația Uru-eu-wau-wau de-a lungul mai multor ani, „Apărătorii Teritoriului” oferă un portret autentic al vieții și luptei de zi cu zi a comunității indigene în Amazonul brazilian. Cu o cinematografie impresionantă care prezintă peisajul dramatic și sunetele bogate, filmul introduce publicul adânc în prețiosul ecosistem pe care ei luptă să-l protejeze. De când Uru-eu-wau-wau au fost contactați pentru prima oară de guvernul brazilian în 1981, teritoriul lor a devenit o insulă de junglă verde înconjurată de ferme și de ranch-uri - rezultatul a patru decenii de defrișări ilegale. Comunitatea a avut de-a face cu incursiuni distructive pentru mediu, adesea violente, în teritoriul lor suveran ale străinilor care vor să exploateze zona. Incursiunile de tăieri ilegale și defrișările au devenit tot mai frecvente și mai nerușinate de-a lungul timpului.

Citește și:

6. RĂZBOIUL STELELOR: LOTUL RĂU

Sezonul 2 - 4 ianuarie

Au trecut câteva luni de la evenimentele de pe Kamino, iar Lotul Rău îşi continuă călătoria prin Imperiu, după prăbuşirea Republicii. Se vor întâlni cu prieteni şi duşmani, atât noi cât şi cunoscuţi, acceptând diverse misiuni ca mercenari, ajungând în locuri noi neaşteptate şi periculoase.

7. IDINA MENZEL: DRUMUL CATRE SCENĂ

DOCUMENTAR ORIGINAL DISNEY+

20 Ianuarie

Cariera de succes a Idinei Menzel, îndrăgita laureată a Premiilor Tony, include roluri de neuitat pe Broadway, dar și rolul legendar al Elsei în animația Disney „Regatul de gheață”. Totuși, încă nu a reușit să-și împlinească unul dintre visuri, acela de a concerta la Madison Square Garden în orașul ei natal, New York. Disney Branded Television și Ideal Partners vă prezintă acest documentar optimist și plin de inspirație despre Idina Menzel, așa cum n-ați mai văzut-o până acum. În Idina Menzel: Drumul către scenă, de-a lungul unui turneu național epuizant de 16 spectacole, regizoarea Anne McCabe o urmărește pe Menzel jonglând între rolul de mamă și cel de artist care se pregătește să-și împlinească în sfârșit visul. Unele scene conțin efecte stroboscopice și pot afecta telespectatorii care suferă de fotosensibilitate.

Citește și:

8. DACĂ PEREȚII AR CÂNTA

DOCUMENTAR ORIGINAL DISNEY+

6 ianuarie

Timp de peste 90 de ani, Studioul Abbey Road a fost în centrul industriei muzicale. În acest film personal despre amintiri și descoperiri, Mary McCartney ne călăuzește prin nouă decenii pentru a vedea și trăi magia creatoare datorită căreia studioul a devenit cel mai faimos și longeviv din lume. De la muzică clasică la pop, de la muzică de film la hip-hop, Dacă pereții ar cânta explorează amploarea, diversitatea și ingenuitatea Studioului Abbey Road.

9. KOALA MAN

SERIAL ORIGINAL DISNEY+

9 ianuarie - Toate episoadele sunt disponibile

„Koala Man” urmărește povestea lui Kevin, un tată între două vârste cu o identitate oarecum secretă, a cărui unică superputere este pasiunea arzătoare pentru respectarea regulilor și pentru eradicarea micilor delicte din orașul Dapto. Deși seamănă cu oricare altă suburbie australiană, forțe ale răului, atât cosmice cât și omenești, abia așteaptă să-i lovească pe daptonienii neștiutori. Decis să facă ordine în orașul său natal și, deseori, angrenându-și rudele deja frustrate în aventurile sale, Koala Man este pregătit. El va face orice este necesar pentru a învinge genii criminale, ororile supranaturale sau, mai rău, ticăloșii care nu-și scot tomberoanele în stradă în ziua prestabilită.

Citește și:

10. MICUL DIAVOL

SERIAL ORIGINAL DISNEY+

18 ianuarie - Toate episoadele sunt disponibile

La 13 ani după ce Satana a lăsat-o însărcinată fără voia ei, o mamă și Anticristul, fiica sa, încearcă să ducă o viață obișnuită în Delaware. Cele două au mereu probleme cu forțe monstruoase, inclusiv cu Satana, care își dorește tutela sufletului fiicei sale.

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.