Setari Cookie-uri

Cea mai mare greseala pe care o poti face intr-o relatie. Capcana tacuta in care toate am cazut la un moment dat

Aceasta este greseala din relatie pe care nici nu ne dam seama ca o facem. Adesea, este inamicul tacut care ne face sa ne comportam irational si sa ne certam cu partenerul de viata! Iata cum sa recunosti semnele ca sa o poti evita si tu!

O relatie este dificil de sustinut. Va cunoasteti, va indragostiti si mai departe este vorba doar despre multe eforturi din partea amandurora.

Daca te astepti ca lucrurile sa vina de la sine si sa va mearga ca la inceput intotdeauna, ne pare rau sa te dezamagim! Adesea, relatiile sunt coplesite de problemele exterioare, de rutina zilnica si de diferente de opinii. Fie ca esti la inceputul unei relatii sau esti casatorita de ani buni, trebuie sa tii cont ca exista o principala greseala in relatie. Daca reusesti sa te feresti de ea, restul situatiilor vor fi mai usor de gestionat.

Greseala in relatie: ce sa eviti ca sa va mearga bine. Un studiu efectuat pe 52 de persoane divortate a aratat ca al treilea cel mai important motiv pentru divort a fost „prea multe conflicte si certuri”. Dar cum se ajunge, de fapt, la atat de multe certuri si conflicte?

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
26 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.