Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 9-15 ianuarie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal. La ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în următoarele 7 zile ale acestei săptămâni.

Horoscop săptămânal pentru perioada 9-15 ianuarie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Trebuie sa renunti sa te mai iei dupa ce spun oamenii din jurul tau

Aceasta este viata ta, aceasta este povestea ta. Fiecare persoana are propriul drum in viata; asadar, nu te mai lasa influentata de ce spun oamenii din jurul lor. Lasa-i pe ei sa isi traiasca propria viata, iar tu traieste-o pe a ta. Asculta-ti intuitia si ia decizii cu inima.

Horoscop Taur

Trebuie sa renunti sa mai incerci sa controlezi tot ce se intampla

A venit momentul sa faci un pas in spate si sa ii permiti Universului sa iti arate drumul pe care trebuie sa mergi mai departe. Nu mai incerca sa controlezi absolut tot in aceasta viata, pierzi timp pretios. Nimeni nu poate face asta. Asadar, relaxeaza-te si lasa-te condusa de destin.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Trebuie sa renunti la ideea ca le poti face pe toate

Iti aglomerezi singura nu doar timpul, ci si viata, si ajungi sa pierzi lucruri cu adevarat importante deoarece incerci sa faci absolut tot de una singura. Planifica-ti mai bine taskurile (atat profesionale, cat si personale) astfel incat sa fii ocupata doar cu ceea ce conteaza.

Horoscop Rac

Trebuie sa renunti sa te mai macini pentru ca nu ai raspuns la intrebarile tale

In aceasta saptamana este important sa nu mai cauti raspunsuri la intrebari complicate pentru ca nu le vei gasi niciodata. Accepta ceea ce s-a intamplat, traieste cu ceea ce este, invata sa fii recunoscatoare si mergi mai departe cu viata ta. Nu te bloca aici, acesta este doar un capitol, urmeaza multe altele.

Horoscop Leu

Trebuie sa renunti sa mai fii atat de dura cu tine

Esti unul dintre cei mai mari critici ai tai; acesta nu este un lucru tocmai rau, insa tu stii sa fii doar critic, nu si sustinator. Este mometul sa schimbi acest lucru si sa iti dai seama prin cate ai trecut, cat de puternica si de curajoasa esti. Este momentul sa fii mandra de tine.

Citește și:

Horoscop Fecioara

Trebuie sa renunti la negativitatea adunata in viata ta

In aceasta saptamana se pot intampla lucruri minunate pentru tine, insa este foarte important sa te eliberezi de negativitatea pentru a putea accesa aceste minuni. Asadar, scapa de toata drama adunata in ultima perioada si bucura-te de noul capitol al vietii tale.

Horoscop Balanta

Trebuie sa renunti sa mai privesti catre trecut

Universul pregateste un nou capitol pentru tine, insa nu ti-l poate oferi cadou daca tu te tot intorci in trecut. Inchide acea usa, invata-ti lectiile, accepta ce s-a intamplat si mergi mai departe cu viata ta.

Horoscop Scorpion

Trebuie sa renunti sa te concentrezi doar pe viata profesionala

Cine esti tu? Care sunt pasiunile tale? Ce te face cu adevarat fericita? Pentru ce esti recunoscatoare? Viata profesionala este importanta, insa nu trebuie sa fie centrul fericirii tale. Ai atat de multe de descoperit, de trait, de experimentat. Ia-ti timp si bucura-te si de lucrurile marunte.

Citește și:

Horoscop Sagetator

Trebuie sa renunti la griji

Aceasta saptamana este aglomerata si agitata pentru tine, insa nu trebuie sa iti intuneci mintea si gandurile cu griji inutile; in loc sa te concentrezi pe acestea, incearca sa gandesti pozitiv si sa cauti solutii la problemele cu care te confrunti.

Horoscop Capricorn

Trebuie sa renunti sa iti mai fie teama sa fii singura

Nu mai intra in relatii doar de dragul de a fi cu cineva; profita de acest capitol al vietii tale si bucura-te de ceea ce traiesti doar tu cu tine. Redescopera-te, fa-te fericita, da-ti seama care sunt visurile si dorintele tale, ce iti pune zambetul pe buze si ce iti doresti de la viitor.

Horoscop Varsator

Trebuie sa renunti la oamenii negativi

Nu te poti bucura cu adevarat de lucrurile minunate care ti se intampla deoarece oamenii negativi iti fura fericirea si nu iti permit sa iti traiesti viata asa cum iti doresti. Impune limite sanatoase sau pur si simplu renunta la cei care nu pot fi fericiti pentru tine.

Citește și:

Horoscop Pesti

Trebuie sa renunti sa iti mai pui atat de multe intrebari cu privire la viitor

Ceea ce urmeaza sa fie nu trebuie sa te mai sperie atat de tare. Acesta este cursul destinului tau, accepta-l si invata sa te bucuri de calatorie. Nu mai trai cu frica de viitor, ci apreciaza clipa prezenta si invata sa fii recunoscatoare pentru ceea ce ti se intampla aici si acum.

foto main Natalie Balchyunayte, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.