Setari Cookie-uri

ANTONIA lansează 'Dududum' cu florianrus, o poveste de dragoste emoționantă

Începutul lui 2023 aduce primul single al anului pentru Antonia și prima ei colaborare cu florianrus pentru ”Dududum”.

comunicat de presa: Cu un sound catchy și versuri care prezintă o poveste de dragoste intensă, piesa a fost compusă de EMAA, Bastien, Florian Rus, muzică de EMAA, Bastien, Quick, Florian Rus, iar producția Quick.

Videoclipul pentru ”Dududum” o prezintă pe Antonia în ipostaze sexy alături de florianrus romantic, un dialog despreo iubire sinceră și pură și a fost filmat la NUBA White de echipa NGM Creative, în regia lui Bogdan Păun, DoP Paul Tatcu, producție Loops Production. De imaginea Antoniei pentru acest videoclip s-au ocupat Ema Uta (make-up), George Cozma (hair) și Cristina Crăciun (styling).

”Mă bucur să încep anul cu o piesă lansată deja din prima săptămână și sper ca ”Dududum” să vă facă inimile să bată cu dragoste. Sunt entuziasmată să colaborez cu florianrus, îl apreciez ca artist și songwriter.”, a spus Antonia.

Citește și:

"Piesa “Dududum” este cu siguranță ceva diferit față de ce m-ați auzit cântând până acum și mă bucur de o colaborare pe care mi-o doream demult. A fost distractiv pentru mine să înregistrez piesa și să filmez clipul împreună cu Antonia și sper că e doar prima noastra colaborare.”, a spus florianrus.

2022 a fost anul colaborărilor pentru Antonia, artista a lansat „Una Favela” cu Qodës, o piesă care a cucerit topurile din Grecia și Bulgaria, „Send Me Your Love” cu Gromee, un cunoscut DJ și producător polonez și ”Clap Clap” cu Gran Error și Elvana, dar și ”Ibiza”.

2023 va aduce prezența Antoniei în cinematografe în filmul ”Haita de acțiune”, o comedie scrisă și regizată de Vali Dobrogeanu, în care artista va juca rol de polițistă alături de Matei Dima (BRomania), Alex Bogdan, Anca Dinicu, Vlad Brumaru, Anca Dumitra, Iancu Sterp, Elena Chiriac și Alex Delea.

Citește și:

florianrus este unul dintre cei mai căutați songwriteri din România. În 2019, a lansat împreună cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an, cu 10 săptămâni de locul întâi – “Străzile din București”. Artistul a avut și alte colaborări de succes cu numeroase artiste apreciate în spațiul românesc: AMI, Nicole Cherry, Ioana Ignat, JO și EMAA. Piesele artistului sunt primite cu mare interes de fanii acestuia, ,,Pură ficțiune” a fost numărul 1 în topurile radio, la fel ca ,,Partea mea de vină” și ,,Dacă m-ai iubit cândva”, piesa sa în colaborare cu JO.

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.