Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 30 ianuarie - 5 februarie

Horoscop săptămânal 30 ianuarie - 5 februarie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână de tranziție de la ianuarie la februarie.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Respect sufletul minunat pe care îl am și cred cu tărie că am atât de multă iubire frumoasă de oferit.

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Am răbdare cu drumul pe care merg; visurile nu sunt împlinite peste noapte. Lupt pentru ceea ce îmi doresc și, între timp, mă bucur de această călătorie specială.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Fac un pas în spate și îi permit Universului să îmi arate care este drumul pe care trebuie să merg. Aștept să văd ce îmi pregătește destinul și mă bucur de călătorie.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai fug de provocările vieții. Le accept și merg mai departe pe drumul meu. Universul știe cel mai bine ce lupte trebuie să duc pentru a deveni și mai puternică.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt pregătită pentru tot ce urmează. Ies din zona de confort și îi permit inimii mele să iubească cu adevărat.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de tot ce nu pot controla. Aleg să nu mai iau în calcul ce fac și ce spun alți oameni. Mă concentrez doar pe mine pentru că eu contez pentru mine.

foto main Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.