Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (13-19 februarie)

In aceasta saptamana trebuie sa avem curajul sa ne ascultam inima si intuitia. Ele stiu deja cine suntem si ce vrem sa devenim cu adevarat. Mergem mai departe condusi de puterea sufletului.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantra zilei de luni:

Am curajul să îmi ascult inima și intuiția! Ele știu deja ceea ce vreau să devin cu adevărat. Merg mai departe condusa de puterea sufletului.

Mantra zilei de marti:

Astăzi renunț la griji, la gânduri urâte, la probleme ce încă nu au rezolvare. Astăzi mă concentrez doar pe lucrurile pozitive.

Mantra zilei de miercuri:

Mă eliberez de tot ce este negativ. Mintea îmi este plină de gânduri care aduc iubirea, lumina și adevărul în viața mea.

Citește și:

Mantra zilei de joi:

Astăzi mă bucur de prezent. Trăiesc pentru acum. Simt fericire, iubire și liniște în sufletul meu. Împărtășesc toate aceste sentimente cu oamenii dragi mie.

Mantra zilei de vineri:

Pacea din interiorul inimii mele este mai adâncă decât cuvintele o pot exprima. Fericirea pe care o simte sufletul meu în aceste momente este contagioasă.

Mantra zilei de sambata:

Învăț din tot ce a fost ieri, trăiesc pentru ce va fi astăzi și sper la ce va fi mâine. Cel mai important lucru - nu încetez niciodată să zâmbesc.

Mantra zilei de duminica:

Tot ce am făcut ieri m-a condus spre o zi mai bună, ziua de azi. Accept tot ce s-a întâmplat, cresc învățând din greșeli și merg mai departe deoarece știu că Universul are pentru azi numeroase surprize.

Citește și:

foto main: Helena Lansky, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.