Setari Cookie-uri

Citirea anului: Cartea de Tarot a lui 2023 este Carul (Faetonul)! Tu ce faci când te afli la cârma propriului destin?

2023, anul care poate fi despre reușite și împliniri, mult curaj, noi căi de urmat

Energia Faetonului poate fi interpretată ca fiind una dinamică, care ne îndeamnă să ieșim din situațiile stagnante, blocante. Este musai ca într-un an caracterizat de energia cărții de tarot a Carului să nu încetăm să ne mișcăm, să căutăm să ne dezvoltăm, să ne lăsăm purtați de cârma schimbărilor, să lăsăm frâu liber curajului și avântului nostru sufletesc, să pornim în acele călătorii inițiatice care ne pot schimba destinul, SĂ ACȚIONĂM neapărat.

Dacă din perspectivă numerologică, 2023 este anul lui 7, iar din perspectiva astrologiei chinezești vorbim de 2023 ca de Anul Iepurelui de Apă, în tarot anul 2023 este reprezentat de cartea de tarot Faetonul sau Carul din Arcana Majoră (este cea de-a 7-a carte a tarotului din Arcana Majoră).

Citește și:

Arhetipul Carului vorbește despre vibrația energetică a acestui an din punct de vedere al tarotului și ne învață cum să profităm de darurile, provocările și încercările acestui arhetip astfel încât atunci când ne vom întâlni cu anumite oportunități de viață să știm să le acceptăm și îmbrățișăm și să nu le lăsăm să treacă pe lângă noi.

Citeste continuarea pe garbo.ro

foto main Studio_3321, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.