Setari Cookie-uri

Queen Charlotte: A Bridgerton Story disponibil din 4 mai, doar pe Netflix

Netflix și Shondaland au găzduit recent un eveniment global pentru fanii universului Bridgerton, înainte de viitoarea lansare a seriei Queen Charlotte: A Bridgerton Story.

comunicat de presa: În timpul evenimentului, creatoarea și producătoarea executivă Shonda Rhimes a dezvăluit data premierei - 4 mai 2023 - și a oferit fanilor primele imagini din timpul filmărilor pentru mult așteptata producție.

Evenimentul a curprins și o discuție cu Shonda Rhimes alături de membrii distribuției - Golda Rosheuvel (Regina Charlotte), India Amarteifio (Regina Charlotte în tinerețe), Corey Mylchreest (Regele George în tinerețe), Arsema Thomas (Lady Danbury în tinerețe) - și apariții înregistrate cu Adjoa Andoh (Lady Danbury) și Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton), despre ce putem aștepta de la serial, cum se leagă de universul Bridgerton, temele pe care le aprofundează pentru aceste personaje îndrăgite și cum s-au inspirat actorii pentru rolurile lor.

Citește și:

De asemenea, fanii au putut viziona clipuri în premieră din cadrul seriei, precum și primul teaser.

Despre:

Centrat pe ascensiunea reginei Charlotte către faimă și putere, acest prolog al universului Bridgerton spune povestea căsătoriei dintre tânăra regină și regele George, care a dat naștere unei mari povești de iubire, dar și unei schimbări în societate. Ea a dus la apariția înaltei societăți moștenite de personajele din Bridgerton.

  • Format: Serie limitată
  • Showrunner/ Producător Executiv / Scenarist: Shonda Rhimes
  • Regizor / Producător Executiv: Tom Verica
  • Producător Executiv: Betsy Beers

Distribuția include:

  • Golda Rosheuvel (Regina Charlotte), Adjoa Andoh (Lady Agatha Danbury) și Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton) își reiau rolurile din Bridgerton în acest serial. India Amarteifio (Line of Duty) o interpretează pe Regina Charlotte în tinerețe. Michelle Fairley (Gangs of London) o interpretează pe Prințesa Augusta. Corey Mylchreest (The Sandman) îl interpretează pe Regele George în tinerețe. Arsema Thomas (debut) o interpretează pe Agatha Danbury în tinerețe. În completarea distribuției sunt Sam Clemmett (Harry Potter and the Cursed Child – West End and Broadway, The War Below) ca Brimsley în tinerețe, Freddie Dennis (The Nevers) în rolul lui Reynolds, Richard Cunningham (The Witcher) în rolul lui Lord Bute, Tunji Kasim (Nancy Drew) în rolul lui Adolphus, Rob Maloney (Casualty) în rolul Doctorului Regal, Cyril Nri (Cucumber) în rolul lui Lord Danbury și Hugh Sachs (Bridgerton Sezoanele 1 & 2) în rolul lui Brimsley.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.