Setari Cookie-uri

6 Moduri de a face din martie cea mai bună lună de până acum

Pregătită pentru primăvară? Te simți entuziasmată cu privire la toate oportunitățile pe care Universul ți le pregătește? Ești suficient de inspirată pentru a îți atinge obiectivele și a îți împlini visurile în această lună? Ești pregătită pentru un nou capitol al vieții tale?

Luna martie este aici pentru a ne ajută să ne detașăm de tot ce a fost și să ne concentrăm pe prezent în timp ce ne croim drum către împlinirea visurilor din viitor. Puterea este la noi, trebuie doar să ne luăm inima în dinți și să trăim așa cum ne dorim.

Iată cum poți face din martie cea mai bună lună de până acum:

Pasul 1: Ascultă-ți intuiția

Indiferent de ce spun oamenii din jurul tău, în această lună încearcă să îi permiți inimii tale să te ghideze pentru că ea știe cel mai bine de ce ai nevoie cu adevărat. Așadar, ascultă-ți intuiția și fă ce simți că trebuie (și nu ce spun alții) și vei vedea că lucrurile se vor schimba și, în scurt timp, vei fi acolo unde îți dorești să fii.

Pasul 2: Renunță la trecut

Pentru a începe un nou capitol minunat al vieții tale trebuie să te eliberezi de tot ce s-a întâmplat. Nu te mai întoarce acolo unde există doar tristețe și durere, nu îi mai face rău sufletului tău. Permite-i inimii să se vindece cu adevărat pentru a se bucură de ceea ce se întâmplă aici și acum. Închide ușa trecutului și concentrează-te pe ceea ce este - pentru că în acest moment exiști, în acest moment poți fi fericită cu adevărat.

Citește și:

Pasul 3: Acționează... acum!

Nu mai aștepta un anumit moment "perfect" pentru a îți pune în aplicare planurile... pentru că acesta nu va apărea niciodată. Ia-ți inima în dinți și acționează chiar acum. Dacă vrei să îți vezi visurile împlinite, trebuie să te apuci de treaba. Așadar, ieși din zona în care te simți confortabil și pune-ți planurile în aplicare. Ai încredere în tine, ai încredere că va fi bine. Nu te teme de schimbare.

Pasul 4: Alege să oferi iubire

Aceasta este luna în care trebuie să răspândim bunătate la tot pasul și să ne asigurăm că împărtășim iubire oamenilor din jurul nostru. Ai atât de multe de oferit, deschide-ți inima și oferă iubire în jurul tău astfel încât să aduci și mai multă dragoste și mai multă compasiune în această lume. Nu uita, cu cât oferi mai mult cu atât primeșți mai mult.

Citește și:

Pasul 5: Alege să fii tu însăți

Nu este momentul să îți ascunzi adevărata față. Renunta la mășți și bucură-te de cine ești cu adevărat. Amplifică-ți voința de a fii tu însăți deoarece Universul te va ajuta să te simți minunat în pielea ta și chiar să fii un exemplu pentru oamenii din jurul tău. Unicitatea te poate scoate din zona de confort, inspirându-te să trăiești experiențe noi minunate.

Pasul 6: Analizează cu atenție situațiile înainte de a lua o decizie importantă

Nu te grăbi cu planurile pe care le ai și cu schimbările pe care le faci. Nu este o perioadă tocmai bună să alergi prin viață; din contră, acesta este momentul să reflectezi, să gândești în detaliu fiecare amănunt și să iei decizii după ce ai pus în balanță toate opțiunile posibile. Universul te încurajează să ai încredere în tine și să îți lași mintea să analizeze și să dezvolte un plan foarte clar înainte de a te arunca în necunoscut.

Citește și:

foto main ma_i_vi, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.