Setari Cookie-uri

Semnificația viselor: Ce înseamnă când (te) visezi mireasă?

Ți s-a întâmplat să te visezi la nuntă, fie ca mireasă, fie ca mire ce duce mireasa sau poate pur și simplu ai visat că vezi o mireasă? Îți propunem să accesezi Dicționarul Viselor pus la dispoziție de revista Garbo și să descoperi în articolul de mai jos ce semnificație are visul în care ești, duci sau vezi o mireasă.

Dicționar de vise: ce înseamnă când te visezi mireasă? Interpretarea acestui vis este legată atât de conotațiile generale și culturale, cât și de contextul tău personal și de experiențele acumulate.

Ca prin orice vis, subconșntientul pare să ne vorbească și să ne transmită, deci, un mesaj, care nu poate fi decât personal, chiar dacă observăm anumite pattern-uri în ceea ce privește relația pe care o avem cu subconștientul (șa se exeplica de ce majoritatea dintre noi avem anumite vise comune).

Dacă te visezi mireasă, însă te simți împlinită și ești fericită, probabil că în viitorul apropiat vei avea parte de schimbări cu care rezonezi profund și în fața cărora ești nerăbdătoare, fascinată, dornică să se întâmple.

Citește și:

Citeste continuarea pe garbo.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.