Setari Cookie-uri

Nick Casciaro, câștigătorul X Factor al sezonului 10, revine cu 'Io ti voglio così bene'

Cu o voce puternică ce transmite emoție și o prezență scenică impunătoare, Nick Casciaro a reușit să cucerească inimile românilor în 2021, odată cu câștigarea marei finale a uneia dintre cele mai urmărite emisiuni de talente din România: X Factor.

comunicat de presa: Originar din Bolzano, italianul și-a urmat visul la vârsta de 31 de ani de a cânta pe scenă în România, iar în luna iubirii, Nick prezintă publicului „Io ti voglio così bene”, o piesă ce cucerește de la prima ascultare. Cu versuri în italiană puse pe acorduri de pian și vioară, „Io ti voglio così bene" este compusă de către artist alături de Franco Manco și Carlo Rizoli, iar muzica poartă semnătura lui Franco Manco alături de Carlo Rizoli, Valerio Carboni și Giorgio Parisi.

„«Ti voglio così bene» înseamnă «Te iubesc atât de mult». Exprimă un sentiment sincer și profund de afecțiune. Este o piesă de care sunt foarte atașat, care îmi amintește de prima mea iubire, primul meu sărut, de acele sentimente de timiditate și emoție care îți fac inima să explodeze", povestește Nick Casciaro.

Citește și:

Single-ul este însoțit de un videoclip ce completează prin imagini o poveste de iubire perfectă, fără defecte, în care muzica și cuvintele sunt cele care deschid inimi și le apropie. De-a lungul carierei sale, artistul a emanat emoție pe scenă și a demonstrat că are o profunzime care trece dincolo de talentul său remarcabil. Nick este pasionat de sport şi practică în timpul liber fotbal, rugby, patinaj pe gheaţă şi surfing. În prezent, artistul se bucură de succes și are concerte în Italia, Canada, America și Spania.

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.