Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 6-12 martie

Horoscop săptămânal 6-12 martie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată de primăvară.

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Aleg să trăiesc cu zâmbetul pe buze. Aleg să fiu recunoscătoare pentru tot ce am frumos în această viață, în momentul prezent. Aleg să fiu fericită clipă de clipă.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu-mi este frică să ies din zona de confort. Nu îmi este teamă să învăț ceva nou, să experimentez și să cresc. Merg mai departe și mă bucur din tot sufletul de această călătorie incredibilă.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să îmi ascult sufletul. Învăț să pun preț pe ce îmi dictează intuiția. Învăț să fac alegeri în funcție de ce îmi spune inima. Preiau frâiele vieții mele și nu mă mai las condusă de nimeni.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu îmi mai este teamă de nimic. Aleg să îmi eliberez sufletul de toate fricile, de toate îndoielile, de toate gândurile care există doar în mintea mea. Am curajul de a face un pas măreț și de a îmi trăi viața așa cum îmi doresc.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt în locul în care trebuie să fiu. Nu mă mai întorc către trecut și nici nu îmi mai fac griji pentru viitor. Aici și acum se întâmplă viața mea, așa că învăț să o trăiesc cum știu eu mai bine.

foto main Sonya92, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.