Setari Cookie-uri

Paulina a lansat albumul 'Săraca fată bogată'

Paulina, „fetiţa de milioane a României”, începe primăvara cu al doilea album din carieră – „Săraca fată bogată”, o rebeliune artistică pe ritmuri balcanice, la marginea dintre suferinţă şi opulenţă.

comunicat de presa: Materialul discografic conţine o colecţie de nouă melodii noi care aduce în prim plan sintagma – Mai bine sărac şi fericit decât bogat şi trist – si reprezintă truismul despre care cântă şi protagonista noastră lumii intregi.

Deși se vorbește mult despre tristețe și iubire și la unele dintre melodii chiar îți vine să te pui la masă, să bei un pahar și să plângi, albumul nu se rezumă la o stare de dezolare totală. Pe alocuri sunt melodii de dansat în club, iar pe alte locuri se atinge subiectul social al elitismului muzical, făcând un atac direct către comunitățile care ”nu ascultă manele pentru că oamenii culți nu ascultă așa ceva”.

Mai în glumă, mai în serios, Paulina experimentează sunete și stări noi și intense, aducând pe album artiști din toate colțurile muzicii - de la trap și alternativ, până la metal într-o fuziune muzicală unică.

„Săraca fată bogată” include patru colaborări, cu artisti ca Dl Dani, Naste din Berceni, E-An-Na şi Keed, dar şi alte cinci melodii pe care Paulina le interpretează solo; toate melodiile fiind compuse de către artista.

Paulina va lansa noul său album, "Săraca fată bogată", pe 1 martie 2023, în Club Expirat, în cadrul unui show live pentru care s-au epuizat toate biletele.

Paulina a urmat lecții de pian, de canto și de vioară, însă este tipologia de artist care se lasă ghidată de intuiție. Crescută printre casete, aproape de lăutari și oameni creativi, provine dintr-o familie de muzicanți în cadrul căreia a învățat să iubească viața prin artă. Prin întreaga lume, Paulina caută frumusețea din neconvențional, cu inocență și blândețe. Cea mai cunoscută melodie din repertoriul Paulinei este „Fetița ta de milioane”, pe care a scris-o înainte de a hotărî să se mute la Bucuresti din Brașov, iar conceptul piesei este inspirat din filmul "Million Dollar Baby". Paulina a cântat în deschiderea celor două concerte „Rockadelia” de pe 1 și 2 iunie 2022, dar și la festivaluri precum „Femei pe Mătăsari” și „Film în sat”.

Citește și:

Tracklist:

Săraca fată bogată
Vino acasă, puișor
Haide, vino în lumea mea
Da, eu sunt bine
Dansează, fetița mea
Amor, amor feat. Naste din Berceni
Suflet de interlop feat. Dl. Dani
Mare bairam feat. Keed
Basul și cu toba mare feat. E-An-Na

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.