Setari Cookie-uri

7 Martie, zi magica in Univers: Luna Plina in Fecioara si Saturn in Pesti aduc echilibru si armonie in vietile noastre

Am inceput primavara cu vesti frumoase si o continuam pe aceeasi nota pozitiva. Universul este de partea noastra si nu doar ca ne ajuta in tot ceea ce ne propunem, dar ne si indeamna sa avem incredere in noi si sa ne schimbam vietile. 

Ziua de 7 martie vine cu o energie incredibila in intregul Cosmos. Avem 2 evenimente astrologice foarte importante: Luna Plina in Fecioara si Saturn in Pesti.

Ce trebuie sa stim despre Luna Plina in Fecioara?

Asa cum ne-am obisnuit deja, Luna Plina este un moment incredibil de puternic pentru magie, liniste, putere interioara si manifestarea visurilor si a dorintelor. Energia din aceasta perioada sporeste intentiile noastre si mareste puterea de creare. Practic, totul este posibil - trebuie doar sa credem in noi, sa ne crestem aripi si sa zburam cat mai sus cu putinta, luptand pentru ceea ce ne dorim cu adevarat.

Acum avem ocazia sa ne eliberam de trecutul dureros si sa indraznim sa muncim pentru visurile pe care ni le-am conturat in ultima perioada, insa nu le-am dedicat timpul necesar.

Ce trebuie sa stim despre Saturn in Pesti?

Citește și:

Tot pe 7 martie Saturn iese definitv din Varsator si se muta in Pesti, unde va ramane pana in februarie 2026 - o perioada destul de lunga si de intensa. Acesta este un semn de la Univers de care ar trebui sa tinem cont - ni se spune ca trebuie sa avem un echilibru armonis intre laturile practice si imaginative ale vietii. Saturn ajuta la structurarea naturii mai fluide si spirituale a Pestilor. Exista un accent sporit pe spiritualitate, stare interioara, auto-reflectie si o mai mare sensibilitate fata de lumea din jurul nostru.

Cosmosul ne incurajeaza sa renuntam pe deplin la credintele limitative si la tiparele negative si sa imbratisam o abordare mai intuitiva si mai pozitiva a vietii.

Ce trebuie sa stim despre ziua de 7 martie 2023?

Ziua de 7 martie 2023 inseamna o calibrare dinamica care necesita dizolvarea iluziilor si disciplina spirituala. Este momentul sa ne confruntam cu temerile pe care le tinem ascunse, cu nesigurantele care blocheaza progresul nostru spiritual si sa luam masuri practice pentru a ne manifesta obiectivele. Sa nu uitam ca totul tine numai si numai de noi, in mainile noastre se afla puterea suprema.

Citește și:

Care sunt temele importante din aceasta zi?

- magie si manifestare;
- sporirea intentiilor si cresterea puterii interioare;
- claritate si lumina dupa o perioada de intuneric;
- eliberarea de tot trecutul dureros;
- valorificarea energiei pentru abundenta, noroc, dragoste si prosperitate;
- liniste in suflet si iubire in inima;
- incredere in puterea Universului.

foto main Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.