Setari Cookie-uri

În ziua în care te vei iubi cu adevărat...

În ziua în care te vei iubi cu adevărat, vei înceta să mai încerci să-i mulțumești pe toți. Vei începe să îți asculți sufletul și dorințele lui sunt cele pe care vei alege să le îndeplineșți, indiferent de ceea ce așteaptă ceilalți de la tine. De atâtea ori i-ai pus pe ei pe primul loc, te-ai lăsat deoparte, ai uitat ceea ce îți doreai cu adevărat.

În ziua în care te vei iubi cu adevărat… un text care circulă pe rețelele sociale în diverse forme și care ne învață cum să ne îmbrățișăm propria persoană și să ne iubim pe noi înșine mai mult. Cuvintele îi sunt atribuite lui Felipe Casillas.

În ziua în care te vei iubi cu adevărat, vei înceta să mai încerci să-i mulțumești pe toți. Vei începe să îți asculți sufletul și dorințele lui sunt cele pe care vei alege să le îndeplinești, indiferent de ceea ce așteaptă ceilalți de la tine. De atâtea ori i-ai pus pe ei pe primul loc, te-ai lăsat deoparte, ai uitat ceea ce îți doreai cu adevărat.

În ziua în care te vei iubi cu adevărat, vei înceta să mai suferi pentru toți și vei începe să înțelegi ciclurile vieții.

Citește și:

Citeste continuarea pe garbo.ro

foto main Olga Strel, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.