Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (13-19 martie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Ceea ce se intampla acum face parte din planul Universului pentru noi. Este momentul sa facem un pas in spate, sa ii permitem vietii sa sa se intample si noi doar sa ne bucuram de calatorie. Divinitatea ne cere sa ne acceptam destinul.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantra zilei de luni:

Linistea imi inunda sufletul pe masura ce merg mai departe cu viata mea. Clipa de acum este importanta si invat sa fiu fericita in momentul prezent.

Mantra zilei de marti:

Traiesc cu bucurie in inima. Sunt bine si asta este tot ce conteaza. Fac un pas in spate si ii permit Universului sa imi arate care este drumul pe care trebuie sa merg.

Citește și:

Mantra zilei de miercuri:

Profit de aceasta zi pentru a cultiva recunostinta. Ma bucur de lucrurile marunte si aleg fericirea clipa de clipa. Nimic nu mai conteaza; trecutul a ramas in spate, iar viitorul nu ma mai sperie.

Mantra zilei de joi:

Cred cu tarie ca ceea ce se intampla acum face parte din planul Universului pentru mine. Ma bucur de calatorie si nu mai incerc sa controlez viata mea, divinitatea vrea sa imi accept destinul.

Mantra zilei de vineri:

Ma eliberez de gandurile negative, de stres, de probleme. Ziua de astazi este un dar de la Univers pe care invat sa il accept si sa ma bucur cu tot sufletul de el.

Mantra zilei de sambata:

Sunt libera sa traiesc asa cum imi doresc. Nu ma mai intereseaza ce spun altii; pentru mine conteaza sa fiu eu bine cu mine, sa fiu linistita si fericita.

Mantra zilei de duminica:

Profit de aceasta zi pentru a imi incarca bateriile. Ma concentrez pe lucrurile care conteaza pentru mine si ma eliberez de tot ce nu mai am nevoie.

Citește și:

foto main Moonlight Gallery, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.