Învață-ți sufletul să nu se mai sperie de necunoscut. Învață-ți inima să fie recunoscătoare pentru ceea ce trăiește. Învață-ți mintea să aprecieze tot ce este frumos în viața ta. Ai încredere în planul Universului pentru tine. Ai încredere în destinul tău... pentru că sunt convinsă că va fi unul minunat. Retail jobs

Nu lăsa ca așteptările tale cu privire la modul în care viața ar trebui să fie să te orbească și să nu îți mai permită să vezi frumusețea prezentului pe care îl trăiești.

Indiferent de ceea ce trăieșți, încearcă să privești partea plină a paharului. Fie ca fiecare obstacol să fie precum o lecție pentru tine, fiecare dificultate să îți arate cât ești de puternică și fiecare moment în care ești pusă la pământ să te determine să lupți și mai mult pentru ceea ce îți dorești. Pentru că este atât de frumos să îți crești singură aripi și să depășești o situație despre care credeai că este un sfârșit sfâșietor. Este atât de frumos să reușești să treci de furtună și să vezi cum în fața ta este cel mai frumos curcubeu din lume. Este atât de frumos să poți zâmbi din nou, să regăsești liniștea după care tânjeai atât de mult și să fii recunoscătoare pentru tot ce ai trăit.

Poate că nu îți dai seama acum, însă la un moment dat toate piesele de puzzle se vor aranja frumos. Viața continuă să ne conducă pe căi pe care noi nu am alege niciodată să mergem de teamă, de frică, de comoditate.

Este foarte important să înțelegem că pacea și fericirea nu înseamnă să fii într-un loc în care nu există nicio problemă, niciun pic de stres, niciun moment de tristețe, nicio clipă de durere, nicio provocare. Din contră... înseamnă toate acestea. Înseamnă să fii exact în mijlocul uraganului în timp ce tu reușești să te eliberezi de toate gândurile negative, să îți dai seama că acestea nu îți aparțin și să le permiți să plece mai departe astfel încât să le poți înlocui cu recunoștință și o stare de liniște și optimism în timp ce îți păstrezi calmul în sufletul tău și mergi mai departe cu viața ta.

Nu mai lupta împotriva destinului!

Fă un pas în spate și permite-i Universului să îți arate care este drumul pe care trebuie să mergi. Acceptă ceea ce trăiești pentru că aceasta este viața ta. Cu bune și cu rele, cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase. Nu îți mai dori să fii în alt loc, în alt punct în acest moment. Nu mai compara drumul tău cu al nimănui din această lume. Nu te mai concentra pe lucrurile pe care le-ai pierdut sau pe ce mai ai de câștigat. Învață să apreciezi clipă de acum. Învață să te bucuri de ce ai acum. Învață să fii recunoscătoare pentru tot ce simte inima ta. Învață să iubești ceea ce trăiești. Ai parcurs un drum lung și încă ești în proces de creștere, de învățare, de transformare. Este momentul să fii fericită cu ceea ce ești, să îți înveți lecțiile și să te bucuri de ce ai aici și acum.

Vizionare placuta

123
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: