Setari Cookie-uri

Cele 3 tipuri de Relații Cosmice ale zodiei Taur: suflet pereche, suflet geamăn și datorie karmică

Nativii Taur creează legături deosebit de puternice cu cei din jur, lăsând o amprentă energetică intensă în memoria celor care i-a cunoscut. Relațiile Cosmice ale nativilor din zodia Taur vor avea un caracter robust și totodată opulent, direct și sincer, cu efecte concise care ating, adesea, sfera valorilor materiale și artistice.

Relațiile Cosmice ale zodiei Taur: sufletele pereche

Vestea bună este că fiecare dintre noi poate avea mai multe suflete pereche, acele suflete care ne seamănă, cu care ne înțelegem din priviri, cu care telepatăm, empatizăm și alături de care construim cele mai frumoase și intense relații amoroase, marcate de echilibru, de dezvoltare emoțională, de sentimente de înălțare și împlinire.

Relația cu sufletele pereche o observăm studiind compatibilitatea între zodii. Așadar, nativii cu care Taurii sunt foarte compatibili în relațiile de iubire se pot găsi în zodiile: Capricorn, Taur, Fecioară.

Compatibilitatea Taur-Capricorn. Aceste două semne de pământ se pot înțelege de minune în cuplu. Ambițioase, familiste, centrate pe valorile umane, dar și pe muncă, celor doi le va fi ușor să își împartă responsabilitățile în relație și vor ști încă de la început ce așteptări să aibă unul de la celălalt și ce limite să își impună.

Citește și:

Citeste continuarea pe garbo.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.