Setari Cookie-uri

Top 3 zodii manipulatoare ale horoscopului. De ele să te ferești cât de mult poți

Te-ai simțit vreodată că ești precum un pion în jocul altor oameni? Că mulți se folosesc de tine, de fericirea ta și, cel mai important, de puterea ta interioară și de bunătatea din sufletul tău pentru a obține ce își doresc în viață? 

Este timpul să ne îndreptăm atenția asupra astrelor și să descoperim împreună care sunt acele zodii care știu să manipuleze atât de bine încât întotdeauna planurile le ies așa cum își doresc. Sunt născute pentru a face asta și din acest motiv este foarte important să te ferești de ele și să îți protejezi sufletul.

Aceste semne zodiacale au un talent incredibil în a obține ceea ce își doresc și, pentru asta, nu se vor sfii niciodată din a lupta pentru în pânzele albe și de a răni alți oameni în procesul lor de lupta pentru putere.

Iată care sunt top 3 zodii manipulatoare ale horoscopului:

1. Scorpion

Despre Scorpion se spune multe... însă de fiecare dată, în toate materialele, poți citi faptul că este regele sau regina manipulării. Astrologii au pus această zodie chiar în fruntea clasamentului, considerându-l cel mai manipulator semn al horoscopului european.

Citește și:

Scorpionul este renumit pentru capacitatea lui de a intra pe sub pielea ta, de a se face plăcut și de a îți câștiga încrederea pentru a se folosi de bunătatea din inima ta. Tacticile sale manipulative sunt atent gândite și foarte bine structurate încât nici nu îți dai seama de ce ți se întâmplă. Acesta este un maestru al înșelăciunii și își joacă cu mare atenție rolul de fiecare dată când are un plan de împlinit.

De asemenea, Scorpionul are un talent de a citi oamenii și reușește foarte ușor să te înțeleagă profund, să îți schimbe părerea și să îți răsucească cuvintele pentru a obține ceea ce își dorește. Semn de apă, el înțelege emoțiile celorlalți destul de bine și își poate folosi abilitățile intuitive și empatice pentru a te manipula și a te face să îi îndeplinești toate cerințele.

Citește și:

Sfatul nostru: ai mare grijă cu persoana Scorpion. Odată ce și-a setat mintea asupra ta, își construiește un plan detaliat și se apucă de atac.

2. Gemeni

A doua cea mai manipulatoare zodie din horoscopul european este zodia Gemeni (gemenii înșelăciunii).

Gemenii sunt cunoscuți pentru capacitatea lor de a se adapta la orice situație și folosesc această calitate în avantajul lor chiar și atunci când vine vorba de manipulare. Știu să comunice foarte bine și reușesc întotdeauna să iasă din orice situație a vieții (mai ales acele situații dificile, care nu le convin). De asemenea, sunt foarte atenți la detalii și pot veni cu unele dintre cele mai elaborate scheme și planuri pe care le-ai văzut vreodată încât nici nu știi ce s-a întâmplat cu tine.

Citește și:

Gemenii sunt experți în a juca mai multe roluri, așa că nu vei reuși niciodată să îți dai seama din ce echipa fac parte. Într-un moment, ei pot acționa că cei mai buni prieteni ai tăi și, în următoarea secundă, se pot transforma în cei mai înverșunați adversari.

Semn de aer, Gemenii sunt firi intelectuale, concentrate pe aspecte mărunte pe care mulți oameni nu ajung să le observe. Drept urmare, ei își folosesc inteligența pentru a te manipula să gândești așa cum vor ei și reușesc să îți schimbe radical planul.

3. Leu

Pe cât de carismatic este Leul, pe atât de tare ar trebui să te ferești de el deoarece este un adevărat manipulator. Regele zodiacului, Leul este lider înnăscut și folosește acest lucru în avantajul lui atunci când vine vorba de manipulare.

Citește și:

Se pricepe de minune să te facă să te simți ca și cum ai face parte din ceva mai mare decât tine (un plan divin) și folosește acest lucru pentru a te face să îi cazi în capcană, determinându-te într-un final să faci schimbările de care el are nevoie.

Leul este o fire carismatică, atentă la oameni, ce știe să își folosească farmecul în favoarea să. De asemenea, are foarte mare încredere în ea și nu va accepta niciodată un "Nu" ca răspuns final. Semn de foc, pasional și dornic să câștige de fiecare dată, un Leu te va convinge să faci exact ceea ce își dorește fără ca tu să îți dai seama.

foto main bruniewska, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.