Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei divine: Mantra zodiei tale pentru a atrage iubirea adevărată în luna aprilie

Află care este mantra de care ai nevoie pentru următoarele săptămâni pentru a atrage iubirea adevărată în viața ta: 

Spune-mi ce zodie ești pentru a afla care este mantra de care inima ta are nevoie pentru a atrage dragostea adevărată în luna aprilie a acestui an.

Aprilie este o lună destul de intensă, cu evenimente astrologice importante și energii cosmice ce ne pot schimbă viața. Pe plan sentimental, avem ocazia să punem în ordine emoțiile noastre, să ne vindecăm de trecut și să ne concentrăm asupra iubirii de acum. Primim dragoste numai dacă dărâmăm zidurile construite în jurul inimii noastre, renunțăm la măști și învățăm să fim vulnerabili în fața oamenilor din jurul nostru.

Află care este mantra de care ai nevoie pentru următoarele săptămâni pentru a atrage iubirea adevărată în viața ta:

Horoscop Berbec

Sunt pregătită să iubesc din nou și să îi permit dragostei să îmi arate cât de frumoasă poate fi viața mea. Iubirea adevărată este la un pas distanță de mine, gata să mă întâlnească.

Citește și:

Horoscop Taur

Nu mă mai interesează absolut deloc tot ce a fost. Viața care există cu adevărat și care contează se întâmplă chiar acum în fața ochilor mei. Acum pot fi fericită, acum pot iubi, acum pot primi dragoste.

Horoscop Gemeni

Totul este bine în lumea mea. Totul este frumos în jurul meu. Inima mea este recunoscătoare pentru tot ce trăiește și, în același timp, dornică să experimenteze iubirea adevărată.

Horoscop Rac

Învăț să am răbdare cu acest proces. Învăț să am răbdare cu drumul meu în viață. Știu că dragostea adevărată mă va găsi în momentul în care eu voi fi pregătită trup și suflet să iubesc din nou.

Horoscop Leu

Iubesc viața așa cum este ea. Iubesc tot ce este frumos în această lume. Iubesc lucrurile minunate care mă înconjoară. Iubesc oamenii cu bune și cu rele. Și iubesc să simt toată această iubire în inima mea.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Îi permit iubirii adevărate să mă găsească și să transforme viața mea. Îi permit iubirii adevărate să vindece tot ce nu am putut eu vindeca și să îmi arate cât de frumos este să fii într-o relație reală.

Horoscop Balanță

Am încredere că în scurt timp sufletul meu pereche mă va găsi. Între timp, învăț să mă bucur de călătoria mea prin viață, să mă descopăr și să fiu fericită în momentul prezent.

Horoscop Scorpion

Eliberez toate obstacolele care stau în calea sufletului meu pereche. Elimin toată energia negativă și îmi deschid larg inima pentru a oferi și a primi iubire. Sunt pregătită pentru un nou capitol al vieții mele.

Horoscop Săgetător

În timp ce caut iubire, învăț să mă iubesc pe mine. În timp ce îmi aștept sufletul pereche, învăț să mă vindec și să fiu bine cu mine astfel încât atunci când acesta va veni în fața mea să fiu pregătită să fac acel salt mare și să îmi schimb viața.

Citește și:

Horoscop Capricorn

Bucuria unui nou început îmi bate la ușă. În această lună minunată îmi deschid sufletul și văd viitorul cu alți ochi. În această lună îmi permit să renunț la bariere și la reguli, să trăiesc cu adevărat și să iubesc mai frumos ca oricând.

Horoscop Vărsător

Mă eliberez de toată durerea trecutului, închid acele capitole dureroase și învăț să mă vindec cu adevărat și să mă concentrez pe momentul de acum în timp ce îi permit sufletului pereche să mă găsească.

Horoscop Pești

Trăiesc pentru iubire. Inima mea se deschide larg pentru a primi dragostea adevărată. Îi permit Universului să îmi arate drumul către sufletul meu pereche.

foto main Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.