Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 10-16 aprilie

Horoscop săptămânal 10-16 aprilie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată de primăvară.

În această săptămâna incredibilă din aprilie Cosmosul ne spune să ne așteptăm la destul de multe schimbări neplanificate. Astrele ne ajută, totuși, să ne detașăm de acele emoții grele din sufletele noastre, oferindu-ne astfel posibilitatea de a vedea lucrurile mai clar. Citește în continuare pentru a afla care este mantra de care ai nevoie pentru această săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut.

Află mai jos care este mantra de care ai nevoie pentru această săptămână de primăvară:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere că Universul știe cel mai bine de ce am nevoie în această viață. Fac un pas în spate și îi permit destinului să îmi arate drumul pe care trebuie să merg mai departe.

Citește și:

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să nu mai alerg prin viață, să încetinesc și să nu mă mai intereseze atât de mult destinația finală. Mă concentrez pe călătorie și pe momentul prezent.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmi număr binecuvântările în fiecare zi. Sunt recunoscătoare pentru tot ce trăiesc și mă bucur cu tot sufletul meu de fiecare moment în care sunt fericită și liniștită.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mă mai interesează ce fac și cum trăiesc alți oameni. Învăț să mă concentrez numai și numai asupra mea. Aceasta este călătoria mea și mă bucur de ea.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă detașez de tot ce nu pot controla și îmi îndrept atenția asupra lucrurilor care contează cu adevărat și pe care le pot controla.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Acțiunile mele vorbesc mai mult decât cuvintele. Așadar, încep să fac un pas în față și să acționez fără să mai aștept momentul potrivit.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mă mai întorc în trecut pentru că nu voi mai găsi nimic acolo. În schimb, îmi învăț lecțiile și mă concentrez pe momentul de acum.

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt bine în lumea mea. Sunt fericită cu ce am și în sufletul meu există liniște clipă de clipă. Mă bucur de această viață cu toată inima.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt liberă să trăiesc așa cum îmi doresc și să fac ceea ce simt că este mai bine pentru mine. În mâinile mele se află frâiele propriei vieți, eu aleg încotro să merg mai departe.

Citește și:

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de toate gândurile negative. Acestea sunt precum un nor negru pe care vântul îl duce mai departe astfel încât să răsară soarele pe strada mea.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Știu că în interiorul meu există puterea de a face tot ce îmi doresc. Sunt curajoasă și am încredere în mine; aleg cu sufletul și îndrăznesc să îmi schimb viața.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Ies din zona de confort și îmi îndrept atenția asupra oportunităților din viața mea. Îmi creez singură viitorul și mă bucur de tot ce mi se întâmplă.

foto main mariavectorart, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.