Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (10-16 aprilie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantra zilei de luni:

Inima mea este pregătită pentru tot ce urmează să se întâmple. Mă concentrez asupra lucrurilor frumoase și mă bucur de călătoria mea prin viață.

Mantra zilei de marți:

Îmi deschid sufletul și accept energia pozitivă a Universului. Îmi deschid inima și accept iubirea infinită a divinității.

Mantra zilei de miercuri:

Mă bucur de această zi cu toată inima mea pentru că aici și acum pot fi fericită cu adevărat. Aici și acum se întâmplă viață mea.

Citește și:

Mantra zilei de joi:

Mă eliberez de tot ce a fost, iert trecutul, învăț din greșeli și merg mai departe cu viață mea. Este o nouă zi, este o nouă șansă la fericire.

Mantra zilei de vineri:

Astăzi aleg să văd frumusețea acestei zile. Astăzi aleg să iubesc oamenii, să am grijă de mine, să învăț din greșeli și să mă bucur de tot ce îmi oferă Universul.

Mantra zilei de sâmbătă:

Am curajul de a ieși din zona de confort și de a îmi urmă visurile astfel încât să trăiesc viața pe care mi-o doresc. De acum începe transformarea mea.

Mantra zilei de duminică:

Caut bucurie în lucrurile mărunte. Caut fericire în tot ce este frumos în această lume. Mă bucur de fiecare moment că și cum ar fi ultimul.

foto main CGS Graphics, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.