Setari Cookie-uri

'Ciudățenia' Vărsătorului este un dar, darul Profetului astral

Semne că ești un Vărsător autentic, o pasăre rară si o zodie captivantă

Nu, nu ești ciudat, ci doar un Vărsător special. Vărsătorul, acesta zodie pe care o celebrăm în intervalul 20 Ianuarie – 19 Februarie, este o zodie unică și specială, poate chiar printre cele mai interesante și captivante zodii ale horoscopului.

Fiindcă acolo unde nu înțeleg oamenii adesea judecă, Vărsătorii sunt deseori, în mod eronat, caracterizați ca fiind un pic neobișnuiți, excentrici, “dificili” sau chiar “ciudați”. Demontăm însă imediat aceste mituri și prejudecăți și vă vom prezenta Vărsătorul așa cum este el în realitate -Profetul Horoscopului, o zodie unică și minunată care îți pătrunde ușor în inimă și în minte, un spirit liber cu adevărat.

Vărsătorul este una din acele zodii rare care, atunci când condițiile de viață și de destin îi sunt benefice, are capacitatea de a-și înalța aripirile și zbura acolo unde altiii nici nu gândul nu ajung, de a vedea ceea ce altora le scapă, de a merge în acele locuri unde alții nu au curaj să pășească, de a fi deseori cu un pas (sau o idee) înaintea celorlalți. Chiar dacă pare și este o fire sensibilă și delicată, în condiții extreme sau dificile, Vărsătorul dă dovadă de o forță interioară și putere cum doar câtorva zodii le este dat.

Citește și:

Citeste continuarea pe garbo.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.