Setari Cookie-uri

Pe 21 aprilie Mercur intră în retrograd și ne aranjează viața într-un mod pe care nimeni nu îl credea posibil

În această perioadă trebuie să ne eliberăm de trecut și să îmbrățișăm momentul prezent cu un sentiment de scop și claritate. Universul ne spune să ieșim din zona noastră de confort și să învățăm să ne vindecăm de tot ce a fost pentru a face loc noului, frumosului și iubirii în viața noastră. 

Tot răul spre bine. Nimic nu se întâmplă fără acordul Universului pentru că totul face parte dintr-un plan divin, bine structurat și pus la punct. Pe 21 aprilie Mercur intră în retrograd, începându-și dansul înapoi pe cer, la 15 grade în zodia Taur. Pentru multe persoane, Mercur retrograd înseamnă panică, teamă, frică... însă nu este nimic cu care să nu putem lucra. Din contră - dacă avem răbdare, nu grăbim nici timpul și nici deciziile noastre, Mercur în retrograd ne poate aranja viața într-un mod în care nu credeam niciodată că va fi posibil.

Ce trebuie să știm: Mercur retrograd poate fi dificil doar dacă nu ne acceptăm destinul

Perioada pentru Mercur retrograd: 21 aprilie - 15 mai

Pe măsură ce acest eveniment se desfășoară și noi începem să ne obișnuim cu toate stările care vin la pachet cu el, Universul ne invită să fim mult mai atenți nu doar la modul în care comunicăm cu oamenii din jurul nostru, ci și la discuțiile pe care le avem cu noi înșine. Acum avem ocazia să cultivăm o conexiune mai puternică între minte și inimă. Este momentul să fim sinceri cu noi înșine, să ne organizăm mai bine planurile, ideile, gândurile și visurile astfel încât să începem să construim acel viitor la care ne gândim de atât de mult timp.

Citește și:

Nu este o perioadă bună pentru acțiune, însă este o perioadă bună pentru a sta, a face planuri, a pune în ordine tot ce este important și a ne detașa de tot ce este vechi astfel încât, în momentul în care Mercur va ieși din retrograd, noi nu doar să fim pregătiți, ci să și acționăm.

Mercur retrograd la 15 grade în zodia Taur: ce presupune acest lucru?

Mercur este cunoscut ca "Mesagerul Cosmic" sau "Planeta comunicării". Atunci când este retrograd în Taur ne cere să încetinim, să reflectăm și să ne reevaluăm prioritățile.

Universul ne pune câteva săptămâni bune la dispoziție pentru a ne acorda atenția de care avem nevoie pentru cele mai interioare dorințe; de asemenea, avem ocazia să examinăm dacă suntem aliniați cu dorința noastră autentică sau am rămas în urmă, într-un capitol mai vechi din care nu vrem să ieșim.

Citește și:

Cum să întoarcem această perioadă de partea noastră și să profităm de lucrurile pozitive ale lui Mercur retrograd?

În această perioadă trebuie să ne eliberăm de trecut și să îmbrățișăm momentul prezent cu un sentiment de scop și claritate. Universul ne spune să ieșim din zona noastră de confort și să învățăm să ne vindecăm de tot ce a fost pentru a face loc noului, frumosului și iubirii în viața noastră.

Este o perioadă de creștere personală, de expansiune, care ne îndeamnă să fim prezenți și să ne concentrăm pe pași îndrăzneți pentru a ne atinge obiectivele și a ne împlini visurile.

Pe măsură ce navigăm prin această călătorie numită 'viață', trebuie să ne amintim importantă îngrijirii de sine și a iubirii pentru propria persoană și să acordăm mai multă prioritate bunăstării noastre nu doar fizice, ci și spirituale. Procedând astfel, putem profita de energia frumoasă a Universului și ne putem alinia cu cele mai profunde dorințe în timp ce experimentăm un sentiment profund de pace interioară și împlinire.

Citește și:

foto main FrentaN, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.