Setari Cookie-uri

Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize!

Fix atunci când ai uitat cât de minunată este viața, Universul are grijă să îți aducă aminte pentru ce merită să trăiești!

Fix atunci când ai uitat cât de minunată este viața, Universul are grijă să îți aducă aminte pentru ce merită să trăiești!

În momentele în care simți că nimic nu te mai poate scoate din golul sufletesc pe care îl simți, iată că Universul își deschide larg porțile și îți arată cât de minunată este viața! Când ai uitat să te bucuri de tot ceea ce Dumnezeu a creat în jurul tău, fix atunci Universul îți oferă cele mai frumoase motive pentru a zâmbi din nou.

Anotimpurile se schimbă, la fel cum se schimbă și perioadele din viața ta. Dacă acum plouă deasupra sufletului tău, nu dispera! Nu o să fie permanent așa! Ai răbdare cu tine, păstrează-ți optimismul și credința. Viața este făcută din momente frumoase, dar și din momente care au rolul de a ne învăța lucruri prețioase despre sufletul nostru. Această călătorie pe care o numim viață nu este decât testul sufletului nostru, pentru pregătirea lui pentru eternitate.

Citește și:

Citeste continuarea pe garbo.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.