Setari Cookie-uri

Într-o zi vei fi totul pentru cineva

Într-o zi tu vei fi motivul pentru care cineva va spune că nu mai trebuie să caute nimic în această lume. Într-o zi vei fi motivul pentru care cineva va zâmbi cu toată inima. Într-o zi vei fi răspunsul cuiva la întrebarea "Există iubire adevărată?". Într-o zi vei fi totul pentru cineva.

Într-o bună zi totul va avea sens. Nu forța iubirea, ci învață să ai răbdare cu planul Universului, nu uita că tot ce se întâmplă are un motiv.

Într-o bună zi îți vei privi iubirea în ochi și vei înțelege de ce ai fost nevoită să treci prin atâtea furtuni și să aștepți atât de mult timp. Într-o bună zi îți vei spune că totul a meritat... pentru că tot ce ai trăit te-a ajutat să ajungi în fața sufletului tău pereche. Și vei fi cea mai fericită persoană din lume.

Într-o bună zi totul va avea sens. Nu va mai trebui să te întrebi dacă ești un simplu spectator în viața altcuiva. Nu îți vei mai face mii de scenarii în cap, nu te vei mai gândi că poate se joacă cu mintea ta și că, de fapt, nu te vrea pentru totdeauna în viața lui. Într-o zi, totul se va aranja atât de frumos încât nu îți vei mai pierde niciodată zâmbetul de pe buze. Într-o zi vei da nas în nas cu el, sufletul tău pereche... și lumea ta se va schimba complet.

Citește și:

Într-o zi nu vei mai fi singură... veți fi doar voi doi, tu și el, o echipă pe acest drum minunat numit "viață". Într-o zi nu va mai trebui să ghicești nimic. Nu îți vei mai pune nicio întrebare... pentru că totul se va simți natural și va fi așa cum ți-ai dorit întotdeauna.

Într-o zi, nu vei mai fi o variantă pentru cineva... ci vei fi întreaga viață. Vei fi privită precum cel mai frumos cadou primit de la Univers. Vei fi motivul cuiva pentru a se trezi în fiecare dimineață, vei fi cea mai mare binecuvântare a lui, vei fi bucuria din ochii lui. Într-o zi nu vei mai pune la îndoială valoarea ta pentru că cineva te va face să te simți incredibil. Va fi alături de tine la bine și la greu, se va bucura la succesul tău și te va ridica de la pământ în momentele grele.

Citește și:

Într-o zi, nu vei mai suferi. Nu îți vei mai simți inima goală. Nu te vei mai simți rănită. Într-o zi, sufletul tău va fi plin de recunoștință, de fericire, de bucurie.

Într-o zi vei intra în cel mai frumos capitol al vieții tale, capitolcare va dura pentru veșnicie. Într-o zi cineva va rămâne alături de tine pentru tot restul vieții tale și te va ține de mână la bine și la greu. Va fi partenerul tău de drum, sufletul tău pereche și cel mai bun prieten.

Într-o zi tu vei fi motivul pentru care cineva va spune că nu mai trebuie să caute nimic în această lume. Într-o zi vei fi motivul pentru care cineva va zâmbi cu toată inima. Într-o zi vei fi răspunsul cuiva la întrebarea "Există iubire adevărată?". Într-o zi vei fi totul pentru cineva.

Citește și:

Așa că ai răbdare și permite-i destinului să se întâmple și Universului să te ajute să mergi mai departe pe drumul tău... pentru că acest drum te va pune față în față cu sufletul tău pereche.

foto main Yuricazac, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.