Setari Cookie-uri

Cum ne pregătim sufletele pentru Mercur retrograd? Ne ancorăm la energia vindecătoare a Cosmosului

Totul ține doar de perspectivă. Este în puterea noastră să alegem modul în care vedem Mercur retrograd - fie îl percepem precum o perioadă neagră, furtunoasă, dificilă și incredibil de stresantă, fie facem un pas în spate și îi permitem destinului să se întâmple și Universului să ne vindece de tot ce a fost pentru a putea merge mai departe cu viața noastră. 

Mercur retrograd este aici pentru a ne ajuta să rezolvăm tot ce am ascuns sub preș. Universul ne oferă curajul de care avem nevoie pentru a ne înfrunta cei mai ascunși demoni, a ne elibera de traumele trecutului și a ne ancora la energia vindecătoare a Cosmosului pentru a ne pregăti sufletele pentru un nou capitol.

Ce trebuie să știm despre Mercur retrograd în Taur?

Mișcarea normală a planetelor este înainte, așa că atunci când acestea sunt retrograd, acest lucru poate aduce furtuni, probleme, dezastru. Cel mai dificil retrograd din Cosmos este al lui Mercur și apare de aproximatv 3-4 ori pe an și durează timp de 2-3 săptămâni.

Mercur este conducătorul comunicării și al relațiilor, așa că este posibil ca în timpul în care acesta este retrograd să avem dificultăți în a ne înțelege cu cei din jurul nostru. De asemenea, este greu să ne facem auziți sau să simțim că suntem înțelegi.

Citește și:

Mercur, de asemenea, este conducătorul vieții noastre de zi cu zi, al muncii și al sănătății noastre, al rutinei și al stresului.

În perioada 21 aprilie - 14 mai Mercur retrograd se va întâmpla doar în zodia Taur și vine chiar în mijlocul sezonului eclipselor.

Cum gestionăm Mercur retrograd în Taur?

Când vine vorba de planete retrograd, trebuie să știm că toate acestea iubesc realitatea, iar Mercur retrograd nu face excepție. Temele principale ale următoarelor săptămâni vor fi:

- revizuirea vieții;
- revenirea în locuri în care am mai fost înainte pentru a face pace cu trecutul;
- reconectarea cu noi înșine din trecut;
- regândirea planurilor + mici ajustări pentru a merge mai departe cu viața noastră și a ne bucura de beneficiile pe care dorim să le obținem;
- vindecarea sufletelor de tot ce a fost pentru a începe un nou capitol.

Citește și:

Cum trebuie să vedem acest Mercur retrograd?

Totul ține doar de perspectivă. Este în puterea noastră să alegem modul în care vedem Mercur retrograd - fie îl percepem precum o perioadă neagră, furtunoasă, dificilă și incredibil de stresantă, fie facem un pas în spate și îi permitem destinului să se întâmple și Universului să ne vindece de tot ce a fost pentru a putea merge mai departe cu viața noastră.

Mercur retrograd este un moment uimitor pentru a doua șansă. Energia acestuia este și mai intensă deoarece se întâmplă în perioada eclipsei de soare în Berbec. Dacă există ceva în viața noastră căruia să îi oferim o a doua șansă, acesta poate fi cel mai bun moment al anului pentru a face asta. De asemenea, Mercur retrograd este excelent pentru a aduce o rutină frumoasă în viața noastră tumultuoasă, pentru a ne opri din fuga prin viață, a aprecia momentele cu adevărat speciale și a învăța să fim recunoscători pentru ce avem aici și acum.

Citește și:

Taurul în Mercur retrograd ne încurajează să ne reconectăm cu noi înșine și să trăim în momentul prezent. Taurul vrea să fim sinceri cu noi, să căutăm în adâncul sufletelor noastre și să lucrăm la detașare astfel încât să pornim pe un drum nou în care să trăim în liniște și pace.

Un ultim sfat primit de la Univers: Mercur retrograd poate fi un capitol interesant, de creștere pentru toată lumea - trebuie doar să îl lăsăm să își joace cartea și să acceptăm destinul așa cum este el fără să mai încercăm să mai schimbăm ceva. Este momentul să fim suficient de curajoși pentru a face un pas în spate și să ne lăsăm purtați de energia Cosmosului. Totul se întâmplă pentru un motiv, să nu uităm niciodată asta.

Citește și:

foto main sdecoret, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.