Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 24-30 aprilie

Intrăm deja în ultima săptămână a lunii aprilie. Universul ne trimite semne importante că timpul nu stă în loc, nu ne așteaptă și nici nu se mai întoarce. Dacă vrem să facem schimbări care să ne ajute să ajungem acolo unde ne dorim, acesta este cel mai bun moment pentru a ne lua inima în dinți, a ieși din zona de confort și de a acționa. Cosmosul este de partea noastră, trebuie doar să îi permitem să ne ajute. 

Află mai jos care este mantra de care ai nevoie pentru această săptămână de primăvară:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt puternică și știu ce îmi doresc de la viață. Merg mai departe cu planurile mele, depășesc obstacolele și lupt pentru ce îmi doresc.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere în planul Universului. Fac un pas în spate și îi permit divinității să îmi arate care este drumul pe care trebuie să merg mai departe.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de tot ce este negativ și toxic astfel încât să fac loc energiei pozitive și frumosului în viața mea. Mă concentrez pe ce contează cu adevărat.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai caut iubire în locurile greșite; în inima mea există singură dragoste de care am nevoie. Învăț să mă iubesc pe mine înainte de a îi iubi pe alții.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Liniștea îmi inundă sufletul în timp ce bucuria fiecărei clipe mă ghidează pe drumul pe care trebuie să merg. Sunt acolo unde trebuie să fiu și totul este minunat în lumea mea.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Renunț să mai privesc către trecut sau să mă mai gândesc la cum ar fi fost dacă... Mă concentrez pe viața de acum și învăț să îmi fac prezentul un capitol minunat.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt liberă să trăiesc așa cum îmi doresc, să fac ce simt că trebuie pentru mine, să iau deciziile pe care vreau să le iau și să mă bucur de viață cum știu eu mai bine.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmi îndrept atenția asupra viitorului și învăț să îmi planific viața astfel încât să știu că merg în direcția potrivită. Am încredere în deciziile pe care le iau pentru că știu că sunt luate cu toată inima.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să nu mă mai stresez pentru lucrurile pe care nu le pot controla și să îmi îndrept atenția asupra tuturor acelor lucruri de care mă pot ocupă și care pot face o schimbare pozitivă în viața mea.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt recunoscătoare pentru tot ce trăiesc. Mă bucur de aceste momente cu toată inima mea și apreciez fiecare clipă în care sufletul meu este fericit cu adevărat.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă ridic de la pământ și merg mai departe. Nu permit sub nicio formă momentelor grele să îmi îngroape visurile. Cred în mine și nu mă dau bătută, lupt pentru ce îmi doresc.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Bucuriile mărunte sunt cele care mă ajută să construiesc fericirea adevărată în inima mea. Mă concentrez asupra lor și învăț să apreciez mai mult tot ce este frumos în viața mea.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.